Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde bir karakter gidiyor, bir başka karakter geliyor!

Hercai dizisinde bir karakter gidiyor, bir başka karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranlarında artık Pazar akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinin 54 bölümü geride kaldı. Geçtiğimiz hafta yeni gününde ilk kez izleyici ile buluşan dizinin reytinglerindeki düşüş dikkat çekmişti. Cuma günleri daha iyi sonuçlar alan dizi için bu akşam yayınlanacak olan 55. bölümün önemi büyük.

6’lı reyting oranları ile totalde Cuma akşamlarını etkili dizisi olan Hercai, bakalım Pazar akşamları da aynı noktaya ulaşabilecek mi? Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizileri ile yarış halindeki atv’nin sevilen dizisi, 3. sezonu ile yoluna devam ediyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolündeki dizide yeni gelişmeler de dikkatleri çekiyor.

Yılbaşı nedeniyle İstanbul’a dönen Yaren karakterine hayat veren İlay Erkök ile Harun olarak izlediğimiz Ahmet Kayakesen, yaptıkları röportajda diziyle ilgili bir iddiayı yanıtlamıştı.55. bölümde Kayakesen’in canlandırdığı Harun karakteri ölecek mi? Ahmet Kayakesen, ihtimal bulunduğunu ama netleşmediğini söylemişti. Ancak bu akşam yayınlanacak olan 55. bölümde Harun karakterine veda edileceği ortaya çıktı.

Hercai dizisinde bir karakter gidiyor, bir başka karakter geliyor! 8

Yaren ve Harun ikilisini canlandıran İlay Erkök ve Ahmet Kayakesen, eskiya dayanan dostluklarını dizi ile pekiştirdi. İkili setten de yaptıkları paylaşımlarla ne kadar mutlu olduklarını gösteriyordu. Ancak iki dostun arasına senaristler girdi. Yaren’in Harun’u artık dizide olmayacak.

Hercai dizisinde bir diğer gelişme ise yeni bir karakterin diziye katılacak olması. Kanal D’de Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterine hayat vere Sera Kutlubey, Dilşah’ın kızı Azra karakteri ile diziye katılıyor. Kutlubey’in yer alacağı ilk bölümde Ahmet Kayakesen’in ayrılığını izleyeceksiniz.

Hercai dizisinde bir karakter gidiyor, bir başka karakter geliyor! 9