Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde büyük deprem, ünlü isim ayrılıyor!

Hercai dizisinde büyük deprem, ünlü isim ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisine ilk bölümden bu yana büyük emek veren isimlerden birisi de ünlü yönetmen Cem Karcı… Dizinin başarılı performansında Karcı’nında önemli bir etkisi var… 33 bölümü yayınlanan Hercai dizisinde Cem Karcı’nın ayrılma kararı büyük şok yarattı.

Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Mardin’in Midyat ilçesinde yapılan çekimlerde artık çok yorulduğunu belirten Cem Karcı, yapımcı Banu Akdeniz ile ayrılık konusunu görüştü.Karşılıklı anlaşma sonrasında da yönetmenin ayrılması kararlaştırıldı.

Önceki hafta yayınlanan İstanbul sahnelerinde Dizi TV’nin sorularını yanıtlayan Cem Karcı, aylarca ailesini görmeden yaşayanların bulunduğunu söylemiş ve gösterilen büyük özveriye dikkat çekmişti.

Hercai dizisinde büyük deprem, ünlü isim ayrılıyor! 7

Karcı, “Herkes büyük özveri ile çalışıyor. Herkes ailelerinden ayrı. 170 gün oldu İstanbul’a gelemeyenler var. Herkes çok büyük özveri içerisinde çalışıyor, çok büyük sevgi ile çalışıyor.. Tüm bunların uyumu da işe yansıyor ise ne mutlu bize” diyerek aslında dizinin setinde emekçiler açısından durumun pek de iyi olmadığına da vurgu yapmıştı.