Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin yaşadığı skandal ortaya çıktı!

Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin yaşadığı skandal ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 81.bölümüyle birlikte ekrana 2 hafta önce veda eden Kadın dizisinde yaşananlar birçok izleyici için şoke edici oldu… Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Bahar karakterinin hastalığı, ünlü oyuncuyu da hasta etti.

Dizinin ilk sezonun ardından Özpirinçci’de beliren hastalığı kimse beklemiyordu ve oyuncu 4-5 aylık dönemde büyük çile çekti. Oyuncu o dönemde neler olduğunu youtube’de konuk olduğu Pelin Kaya’nın programında açıkladı.

Bahar karakterinin aplastik anemi hastası olduğu biliniyordu. Bu rahatsızlık nedeniyle de dizide 1, 15 sezon kadar topallayarak yürümek durumunda kalan Özge Özpirinçci, bu durumun sıkıntısını ilk sezonun bitiminin ardından yaz aylarında yaşamaya başladı.

Oyuncu, çok ciddi bir hastalık geçirdiğini bu rahatsızlığının da farklı organlarını etkilediğini açıkladı. Diyet yapan oyuncu rahatsızlıktan güçlükle kurtuldu.

Peki tam olarak neler yaşandı? Detayları Özge Özpirinçi, şu sözlerle anlattı:

“İlk sezon dizideki karakter Bahar, Aplastik Anemi hastasıydı. Bu çok nadir görülen ölümcül bir anemi. İlik nakli olması gerekiyor. Hatta Kızılay ile beraber çalışmalar yaptık, ilik donörlüğü için. Bu hastalık süreci karakterde, beni çok etkiledi. Neredeyse 1 sezon, 1,5 sezon topallayarak yürüdüm. Beyin, aradaki farkı bilmiyor maalesef. Beynim gerçeklik ile oyunculuk arasındaki farkı bilmediği için, maalesef böyle bir sıkıntı oldu.Çok ciddi bir hastalık geçirdim, ilk sezonun yazında. Geçirgen bağırsak sendromu diye bir şey. O vücudundaki farklı organlara farklı etkiler yaptı. 4 ay – 5 ay çok katı bir diyet yapmak zorunda kaldım.”