Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde haftalardır söylemediler, Ayşegül Günay gelir gelmez o lafı etti, bombayı bıraktı!

Hercai dizisinde haftalardır söylemediler, Ayşegül Günay gelir gelmez o lafı etti, bombayı bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Hercai dizisinde büyük bir değişim dalgası yaşanacağı ortaya çıkmıştı. Diziye yeni katılan Ayşegül Günay’ın Füsun karakterinin daha ilk girişi bile olay oldu. Ünlü oyuncu haftalardır kimsenin söylemeye cesaret edemediği o sözü söyleyip, bombayı ortaya bıraktı.

Füsun karakterinin diziye girişi 47. bölüm 2. fragmanına yansıdı. Konakta toplanan herkes bu güçlü yeni hanım ağayı merakla bekliyordu. Oyuncunun daha önceki rollerine benzer bir kötü kadın karakterinde yer alması, heyecanı da artırdı. Günay, genel olarak ‘kötü kadın, fitne, kurnaz insan’ olarak adlandırılabilecek ve ortalığı karıştıran karakterlere hayat vermekte.

Hercai dizisinin 47. bölüm 2. fragmanında Füsun haftalardır söylenmeyen o sözü pat diye söyledi, bombayı ortaya bıraktı:

“Burada benden başka bir tek Aslanbey daha var. O da Aslan… Miran sen, Hazar Şadoğlu ile Dilşah’ın oğlusun…”

İşte bu sözler haftalardır izleyicinin ekranda net bir şekilde duymak istediği, herkesin de bu gerçeğin çerçevesinde hareket etmesini beklediği sözlerdi. İzleyiciler bu fragmandan sonra Cuma günü çok iddialı bir bölümün geldiğini belirten yorumlar yaptı.

Dizideki değişim dalgasını başlatan Füsun karakterinin ekibe katılması ile birlikte, hikaye daha da hızlanacak. Peki bu durum reytinglere yansıyacak mı? Totalde 4’lü reyting seviyelerinde olan Hercai, AB ve ABC1’de ise düşük oranlar elde edebiliyor.

İşte Hercai dizisinin 13 Kasım Cuma yayınlanacak 47.bölümden 2. fragmanı: