Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hercai dizisinde Hazar’dan beklenmedik sert hamle!

Hercai dizisinde Hazar’dan beklenmedik sert hamle!

tarafından ker_def

Hercai dizisinin 61. bölümü merak ve heyecanla bekleniyor… Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerindeyer aldığı dizinin 62. yeni bölümü 28 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz.

Hercai dizisinin yeni bölümünde Reyyan ve Miran’ın aşk dolu hallerini izleyiciler büyük bir keyifle seyredecektir. Birçok dizi hayranı zaten bu sahneleri bekliyordu. Ancak dizinin düşen reytingleri de dikkatleri çekmekte. Hercai, 3.sezonunda bir ara atak yaptı ama yeni yıl ile birlikte gün değiştirince bu çıkış, yerini düşüşe bıraktı.

Hercai dizisinin 61.bölümünün reyting sonuçları da merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Reyyan, verdiği zor kararın ardından yapılacak işler için kolları sıvamıştır. Kız çocuklarını okutmayı hedefleyen Umut Şadoğlu Vakfı hayata geçmeli, aile içindeki sorunlar çözülmeli, düşmanlıklar sona ermelidir.

Umut’a elinden geldiğince güzel bir dünya bırakmalıdır…Şirketle ilgili anlaşmazlıklar yüzünden Fırat’la gerilen Miran ise karısındaki huzursuzluğu hissetmekte ve bunun sebebini bulmaya çalışmaktadır.

Öte yandan Hazar, Azize’den çekip gitmesini istemiştir. Azize’nin ise tek bir şartı vardır. Füsun, Azra’yı yeniden kazanmanın peşindeyken Dilşah ise Reyyan’dan kurtulmanın yollarını arar. Vakıf için düzenlenen yemekte sırlar gün yüzüne çıkarken Dilşah’ın bulduğu bir belge Reyyan’ı güç durumda bırakacaktır.