Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde bu görüntüyle kafalar fena halde karıştı!

Hercai dizisinde bu görüntüyle kafalar fena halde karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanan Hercai dizisinin 44.bölümünde iddialı sahneler var… Miran ve Reyyan’ın aşk dolu anlarının yanı sıra Azize hanımda hesap sormaya başlıyor.. Hanife’ye “Bana neden ihanet ettin” diye soran Azize hanım, olayların karışmasını engelleyemiyor.

Hercai dizisinin 44. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizide aksiyonu bol sahneler göreceksiniz. Reyyan’ın bir kuyuya düşüşü, Hazar’ın içinde olduğu ambulansın kaza yapması ve Azize ile Hanife’nin tartışmasında silahın ateş alması…

atv ekranında Cuma akşamı birbirinden heyecanlı sahneler var. 3. sezonu ile yoluna devam eden Hercai dizisinin hikayesi hızlanmış ve bu da reytinglerin düzelme yoluna girmesini sağlamıştı. Anlaşılan ekip yoğun bir çaba ile diziyi daha da yukarılara çıkartmaya gayret ediyor.

Sırlar açığa çıktıkça da izleyicinin yapıma olan ilgisi daha da çok artıyor. Silahlar patlıyor, kazalar yaşanıyor bu işten hangi karakterler zararlı çıkacak Cuma akşamı izleyeceksiniz.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizi 3. sezona kötü başlamıştı ama hikaye çok iyi gidiyor. Reyting yarışının sert yaşandığı Cuma akşamları bu fark sayesinde Hercai dizisi yeniden hayranlarını ekrana çekmekte.

Kim kimi vuruyor, kim yaralanıyor veya ölüyor? Hercai 44. bölüm 2. fragmanı aşağıda, bu görüntüleri izleyenlerin kafası fena karışık: