Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuvalet penceresi sıkışan Hande Ataizi’nin yıllar sonraki pişmanlığı!

Tuvalet penceresi sıkışan Hande Ataizi’nin yıllar sonraki pişmanlığı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 40’, Jülide Ateş'in sunumuyla, Haber Global
ekranlarında 22 Ekim Perşembe akşamı oyuncu Hande Ataizi’ni konuk etti. Ekranların
gündem yaratan programı 40’ta Hande Ataizi, kendisine yöneltilen 40 soruyu tüm içtenliğiyle
yanıtladı.

Şöhreti taşıyamadığı anlar yaşandığını itiraf eden Hande Ataizi, gençlik döneminde başından geçen ve tuvalet penceresine sıkışması olarak da akıllara yer eden o görüntüler konusunda ilk kez bu kadar detay verdi.

Hande Ataizi, Jülide Ateş’in “Sahip olduğunuz şöhreti taşıyamadığınız anlar oldu mu?” şeklindeki sorusundan sonra bunun bir gençlik hatası olduğunu belirtti ve şu yanıtı verdi:

“Oldu tabii ki… Ben bir operasyon geçirmiştim burnumdan ve kimsenin olmadığı bir yer diye götürüldüm. Basın gelmeye başladı, tedirgin oldum, hırs yaptım; reklam amaçlı götürülmüştüm ben oraya, onu anladım. Çok çocukça bir şey, şimdi olsa efendi efendi kapıdan çıkar gidersin. Yaşın da verdiği delilikle… Çektirmeyeceğim kendimi diye, tuvalet penceresi buldum ve atlamaya kalktım. Şimdi gülüyorum tabii. Tuvalet penceresine sıkışmış.

Genelevin de tuvaletinden kaçarken de yakalanmış değilim, yüz kızartıcı bir durum değil. Mekandaki insanların bana yaptıkları kötülükle, ben kazanacağım diye, bir gençlik fevriliğiydi… Şu anda birinin evinde Hande Atazi tuvalet penceresi haberi diye bir magazin ödülü var!”

Tuvalet penceresi sıkışan Hande Ataizi'nin yıllar sonraki pişmanlığı! 7