Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir okurken bile heyecan yaptı; Doğduğun Ev Kaderindir de çok şey değişecek!

Demet Özdemir okurken bile heyecan yaptı; Doğduğun Ev Kaderindir de çok şey değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pantene markasının yüzü olan Demet Özdemir, düzenlenen lansmandan sonra kameraların karşısına geçti. Oyuncu, tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan ve kendi izleyicisini konsolide etme başarısı sergileyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili konuştu.

Demet Özdemir, pandemi sürecinin belirsizliğinden bahsetti ve alışmaya çalıştıklarını vurguladı. Setlere ara verilmesine de dikkat çeken oyuncu, şimdi ise sette her şeyin yolunda olduğunu anlattı. Demet Özdemir, yeni bölümler hakkında da tüyo vermeyi ihmal etmedi.

İşte ünlü oyuncunun, dizi hayranlarının dikkatini çekecek sözleri: “Bir süreç geçiriyoruz hala da öyle. Ara verdik, herkes tam olarak adapte olamadı, eminim ama yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz. İzleyici de aynı şekilde. Şimdi çok heyecanlı bölümler geliyor, okurken nasıl yapmalıyım, üzerinde çalıştığım bölümler geliyor. Daha da iyisi olacak, eminim. Yani biz çok keyifli çalışıyoruz. Kendimize dikkat ederek tabii ki de.”

“Sinema filmi olacak mı?” şeklindeki soru üzerine, “Sürpriz” diye yanıt veren Demet Özdemir, bir başka tüyo daha vermiş oldu. Tiyatro eğitimi alıp o şekilde oyunculuğa başladığını hatırlatan oyuncu, sahneye de çıkmak gibi bir düşüncesinin bulunduğunu ama şimdiye kadar gerçekleştiremediğini anlattı. Bunun için hazırlanması gerektiğini ve uzun bir boşluğa ihtiyaç duyduğunu belirten Demet Özdemir, “Kısa dönemde aklımda yok ama uzun vadede çok isterim” dedi.

Türkan Şoray’ın hayatını canlandırmayı çok arzu ettiğine değinen oyuncu, bu şekilde çok saygı duyduğu ve ismini sayabileceği birçok kişi olduğunu da vurguladı.

İtalya’da katıldığı programda pandemi nedeniyle her hareketine dikkat etmeye çalıştığının altını çizen oyuncu, her şeyin güvenli bir şekilde ilerlemesine önem verdiğini vurguladı.

Yayının çok iyi geçtiğini ve sonrasında sosyal medyayı takip ettiğini vurgulayan Demet Özdemir, “Orada etkisi daha yeni alevleniyor. Çok mutluyum, inşallah ülkemizdeki bütün oyuncular için böyle heyecanlar olur diye düşünüyorum. Benim de devamlı olsun inşallah” ifadesini kullandı.