Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde özlenen ve beklenen Reyyan’ın efsane ayar sahnesi!

Hercai dizisinde özlenen ve beklenen Reyyan’ın efsane ayar sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisi her geçen hafta yükselen performansı ile izleyicileri yeniden kendisine çekiyor. Hikayedeki hızlı ilerleme reytinglerin yükselmesini ve ilginin artmasını sağlıyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı dizinin 3. sezonunda 46. bölüm 6 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek.

Yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Öyle bir ayar sahnesi var ki, dizi izleyicilerinin yağları eriyecek… Onca intikam ve kötülükten sonra Azize hanıma ayar vermek de Reyyan’a hak… Reyyan, öyle bir söz ediyor ki Azize hanım donup kalıyor.

Azize hanım diyor ki; “Şimdi de sen mi hanım ağalığa soyunuyorsun…Sen kim olarak bunları yapıyorsun.” Reyyan’ın ayar sözleri ise şöyle; “Aslanbey konağının hanımı olarak.” İşte bu sözler sosyal medyada izleyicilerin keyfini yerine getirdi. “Senin dilini yesinler” diye yorum bırakan izleyiciler, bu ayar sahnesinin tamamını bekliyor…

Miran, Aslan Aslanbey’in peşine düştü. Aslan ise Reyyan’ı kaçırıyor… Azize’nin planları bir türlü bitmek bilmiyor… Dizide Miran ile Aslan kavgası çok büyüyecek. İzleyiciler de heyecanla yeni bölümü bekliyor.

Diziye yeni katılan ve Aslan Aslanbey karakterine hayat veren Doğan Bayraktar’ın ayrılacağı söylentileri vardı. Ancak bunların doğru olmadığı ve karakterin daha uzun süre dizide kalacağı da ortaya çıktı.

İşte Hercai dizisinin 46. bölümünden ilk fragman: