Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Sezen Aksu dopingi reyting yükseltecek mi?

Hercai dizisinde Sezen Aksu dopingi reyting yükseltecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinin şimdiye kadar 60 bölümü ekrana geldi. Dizinin Cuma’dan Pazar’a alınması iyi sonuç vermemişti. atv hem Akıncı dizisinin düşük reyting almasına katlanıyor hem de Hercai’nin totaldeki eski yüksek reytinglerini mumla arıyor…

28 Şubat Pazar akşamı dizinin 61.yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkacak. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizide neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Sezen Aksu’nun “Beni Unutma” isimli şarkısının eşliğinde Miran ve Reyyan sahneleri dikkat çekecek.

Bir türlü aşklarını yaşayamadıkları için dizi hayranları eleştirilerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Senaristler ise her romantik sahne sonrası Miran ve Reyyan’ın başına bir iş getirme alışkanlığından vazgeçmedi. Tepkilerin sebebi iki aşığın, doğal ve izleyicileri mutlu edecek görüntülerinin kısa sürmesi, hikayede hep önlerine bir engel çıkartılması olarak görülüyor.

Bakalım Sezen Aksu şarkısında Miran ve Reyyan’ın romantik sahneleri izleyicileri yeniden ekrana çekebilecek mi?

“Sensiz bir hayatı düşünmek bile istemiyorum” diyen Miran’ın duygusal sözleri, Reyyan’ın aşkına olan dokunuşlarının yer aldığı Hercai 61. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.