Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisindeki Yaren karakteri ile popüler olan İlay Erkök, yeni dizi için yeni imaj yaptı!

Hercai dizisindeki Yaren karakteri ile popüler olan İlay Erkök, yeni dizi için yeni imaj yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İlay Erkök, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Güneşi Beklerken isimli dizide Demet karakterinin gençlik halini canlandırarak dikkat çeken İlay Erkök, ayrıca İnadına Aşk ile Hayatımın Aşkı dizilerinde de yer almıştı.

İlay Erkök’ün popüler olmasını sağlayan rol ise 2019 ile 2021 yılları arasında kadrosunda yer aldığı Hercai dizisi oldu. Yaren karakteri ile akıllarda kalan genç oyuncu, performansı ile alkış alırken, dizinin yurt dışı başarısı sayesinde ismini Türkiye sınırlarının dışına taşırmayı başardı.

Gülcemal isimli Fox TV’nin yeni dram dizisinde Gülendam karakterini canlandıracak olan oyuncu, yeni rolü için bir hayli heyecanlı gözüküyor.

Dizinin çekimleri başlarken, İlay Erkök de arkadaşları ile birlikte sette buluştu. Yeni imajını da paylaşan oyuncu, hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

Hercai dizisindeki Yaren karakteri ile popüler olan İlay Erkök, yeni dizi için yeni imaj yaptı! 7

Rolü içi saçlarında önemli değişiklikler yapan İlay Erkök, bambaşka bir görünüme büründüğü için bazı takipçileri tanımakta zorladı.

Hercai dizisinde kumral saçları ile dikkat çeken oyuncu, Gülcemal dizisinde ise esmer hali ile dikkatleri üzerine çekecek.