Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinden müthiş bir başarı daha geldi!

Hercai dizisinden müthiş bir başarı daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk iki sezonu çok başarılı geçen Hercai dizisi, 3. sezonuyla yoluna devam ediyor. Ancak yeni sezonda diziye yönelik ilginin azaldığı görülüyor. Yavaş yavaş toparlanma adımları atan Hercai’de sırlar ortaya çıkmaya başladıkça izleyicinin ilgisinin attığını gözlemliyoruz.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisini başrolde buluşturan dizinin yeni bölümleri yine aksiyon ve heyecan dolu… Reytinglerin de toparlanması ile yapım 3. sezonda da yoluna güçlü şekilde devam etmeyi hedefliyor. Dizinin yurt dışında elde ettiği başarılar da biliniyor.

Yurt dışındaki bu başarılar sayesinde başrol oyuncuları da geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Hem Akın Akınözü hem de Ebru Şahin için kariyerlerinin dönüm noktasının Hercai dizisi olduğunu söyleyebiliriz. atv’nin sevilen dizisinde bir büyük başarı daha geldi.

Zaten sosyal medyada büyük bir etkileşim yaratmakta olan Hercai dizisi, şimdi de Youtube kanalı ile bir başarının sahibi konumunda.3 milyon aboneye ulaşmayı başaran Hercai youtube kanalından video paylaşıldı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü, “Bizi 3 milyon aboneye ulaştıran Hercai severlere teşekkür ederiz” diyerek tüm izleyenlere ve abone olanlara teşekkür ettiler. İşte o görüntüler: