Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde Serhat geç kaldın, Cihan’a kocaman aferim!

Zümrüdüanka dizisinde Serhat geç kaldın, Cihan’a kocaman aferim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin 15. yeni bölümü büyük bir heyecana sahne olacak. Yayınlanan fragmanlar en azından bazı detaylar sunuyor. Zümrüt’ün babası aldığı borcu ödeyemeyince mafya peşine takılıyor ve tehdit ediyor.

Zümrüt, babasını aramaya başlar. Bunu öğrenen Cihan da Zümrüt’e hem yardımcı hem de yakın olmak için harekete geçer. Zümrüt ve Cihan, adım adım tehlikeye doğru yürümektedirler.

İşte tam da o sırada kahraman edasıyla ortaya çıkan Cihan, Zümrüt’ü ve babasını korumak için borcu üstleniyor. Ancak mafyanın derdi başka… Parayı değil belik de Zümrüt’ü istiyor. Durumu anlayan Cihan, diklenince de silah patlıyor.

İşte tam o anda Serhat da aracıyla olay yerine geliyor ama geç kaldı, çünkü silah patladı. Peki ne oldu? Serhat, bu olanları öğrendiğinde, Zümrüt’ün kendisini bilerek uzak tutmaya çalıştığını anlar. Ancak sevdiği kadını korumak için, kendisini ateşe atmaktan çekinmez. Dizinin yeni bölümü bir hayli heyecanlı. Zümrüdüanka 15. bölümden 2. ön izlemeyi videoda bulabilirsiniz.

Peki hepsi bu kadar mı? Diğer detaylar da şöyle:

Abbas, cezaevine girer. Zümrüt’e yaptığının bedelini ağır bir şekilde öderken; içinde biriken öfke, onu çok daha tehlikeli hale getirir. Zümrüt ve Serhat’a, bundan sonra huzur vermeyecektir.

Suhandan ve Hamit, mutlu olmak için yakaladıkları umuda sımsıkı sarılırlar. Ancak onların dünyasında, her mutluluğun bir de bedeli vardır. Birbirlerine henüz kavuşmuşlarken, ayrılık kapıya gelir.

Deniz, Zümrüt’ü hayatlarından tamamen çıkarmak için, başka planlar yapmaya başlar. Kurduğu oyunların işlediğini düşünürken, hayatın da ona başka oyunlar oynadığından habersizdir.

Işık’ın içine düştüğü bir durum, Serhat ve Cihan’ı iki baba olarak bir araya getirir. Kızları için düşmanlığını bir kenara bırakıp, birlik olurlar. Zümrüt de kaderini değiştirecek bir yola doğru ilerlediğinden habersizdir.
Abbas, özgürlüğüne kavuşabilecek midir? Zümrüt’ü bekleyen tehlike nedir?