Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisine Miran’ın ağzını titreten olay sahne!

Hercai dizisine Miran’ın ağzını titreten olay sahne!

tarafından ker_def

TelevazyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle artık Pazar akşamları buluşmakta olan Hercai dizisinin geçen hafta yeni günündeki ilk performansı, Cuma günlerini aratmıştı. Dizi tüm kategorilerde düşüş yaşadı. Totalde güçlü olan Hercai’nin bu kategoride bile ciddi bir izleyici kaybettiği görüldü.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 55. yeni bölümü 17 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek ve Miran’nın titreyen dudakları izleyicilere de derin duygular yaşatacak. 55. bölümden 2. fragman yayınlandı. Annesi ile arasını düzeltmek için her şeyi yapan Miran, onu konakta görünce adeta dili tutuldu, dudakları titredi. O anlarda izleyiciler de bir hayli duygulandı.

Annesinin yaşadığını öğrendikten sonra onu görmek için büyük çaba harcayan Miran’ın şu sözleri de yürekleri vurdu: ”Sana sarılmam, dokunmam ama izin ver yüzünü göreyim…” Dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Akın Akınözü’nün etkileyici performansını övdü.

“Miran’ın annesini görünce ağzı titriyor resmen” diye yorum bırakan dizi takipçileri, kimsenin gerçek hayatta dizideki gibi acıları yaşamamasını diledi. Yeni bölümün çok etkileyici olacağını belirten dizi hayranları bir önceki fragmanda ise silahların patlaması ile şoke olmuştu.

Kurşunlar kimin canını aldı herkes merak ediyor.En çok da Yaren -Harun aşkının bitip bitmeyeceğine yönelik mesajlar dikkat çekiyor. Ahmet Kayakesen’in dizinin 55.bölümünde yapımdan ayrılacağına yönelik iddialar vardı. Bakalım Harun karakteri 55. bölüm ile birlikte diziye veda mı edecek?

İşte Hercai dizisinin 55.bölümünden 2. fragman: