Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat’ı yeni dizisinde bu halde gören hayranları çok şaşırdı!

Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat’ı yeni dizisinde bu halde gören hayranları çok şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Samat, Hercai dizisinde canlandırdığı Melike karakteri ile büyük ilgi çekti. Oyuncu adına roldeki başarısı popülerlik elde etmesini sağladı ve birbiri ardına yeni teklifler de almayı başardı.

Aslı Samat, 2015 yılında setlere adım attı ve bir dönem aşırı kiloları ile gündemde yer almıştı. 173 kiloya kadar ulaşan Asıl Samat, 6 sene önce mide ameliyatı geçirdi ve sonrasında 65 kiloya kadar indi. 108 verdiği bu süreçte oyuncu kendisine olan saygısını yeniden kazandığını ve yeniden yaşama sevinci bulduğunu da röportajında sürekli ifade ediyor.

Aslı Samat’ın kilolu hallerini iyi bilen izleyiciler, şu sıralar Hayatımın Şansı dizisinde izledikleri Filiz karakterini tanımakta zorlanıyor. Samat, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada yeni dizisinden bahsetmişti. Hayatımın Şansı isimli dizi, çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanmaya başlandı ve genç oyuncu da farklı bir rolle yeniden ekranlarda yer alıyor.

Hercai dizisinin Melike'si Aslı Samat'ı yeni dizisinde bu halde gören hayranları çok şaşırdı! 7

Duygusal sahneleriyle dikkat çeken Filiz karakterinin ağlama sahnesi de izleyicileri etkiledi. Aslı Samat, dram sahnesiyle bir kez daha sosyal medyada öne çıktı. Röportajında keyifli bir karakter ile yer alacağını söyleyen oyuncu, dramı bol bir rolle ekrana dönünce hayranları da bir hayli şaşırdı.

Bugüne kadar sıra dışı karakterler ile projelerde yer alan oyuncu, bu sefer sıradan bir karakteri canlandıracağını söylemiş ve bunun kendisini çok memnun ettiğini ifade etmişti.

Oyuncu, “Komedisi var ama özellikle öyle olmak için çabalamayan bir karakter. Daha sakin, daha huzurlu bir yerden oynuyorum rolümü, bu bana çok keyif veriyor” diye konuştu.

Kilo konusunda da hala kaygıları olan genç oyuncu, işini baltalayabilecek bir sıkıntı yaşamamak için kilosunu korumak için büyük çaba sarf ediyor.

Kilo vermesinin ardından bazı projelerden gelen tekliflerin gerçekleşmediğini anlatan Aslı Samat, hala kendisini kilolu sanan yapımcıların bu tür roller teklif ettiğine de değindi.

İşte Hayatımın Şansı dizisinde Aslı Samat’ın ağlama sahnesi: