Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai efsanesi geri mi dönüyor? O ne güzel türkü ve Ebru Şahin ne güzel okumuş!

Hercai efsanesi geri mi dönüyor? O ne güzel türkü ve Ebru Şahin ne güzel okumuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hercai dizisi ekranda kalma yarışında elinden gelen mücadeleyi sergiliyor. Dizinin hikayesi daha heyecanlı hale geldi. Yeni katılan Aslan karakteri olayların daha da hızlanmasını ve izleyicinin ilgisinin tekrar diziye dönmesi noktasında önemli bir adım oldu.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü, her zamanki gibi iyi performans sergiliyor ve her hafta Hercai hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Dizinin en büyük sıkıntısı ise düşen reytingleri. İlk iki sezonu aratan bir reyting sonuçları elde eden dizinin 44. yeni bölümü izleyicilere “Efsane geri mi dönüyor?” sorusunu sorduracak kadar güzel… Bunu fragmandan anlayabilirsiniz…

Hercai dizisinin 23 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 44. bölümden ilk görüntülerde bir Diyarbakır türküsü izleyicilerin yüreklerine işleyecek. Tabii ki seslendiren isim Ebru Şahin… Reyyan karakteri ile yüreklere işleyen ünlü oyuncu, sesiyle de yine kulakların pasını silecek…

Hercai hayranları fragmanı çok beğendi. Yeni bölümün de çok güzel olacağı yönünde bir kanaat oluştu. Birçok kişi sırf Ebru Şahin’in okuduğu türkünün tamamını dinlemek için bile diziyi izleyeceklerini yazdı. “Özlediğimiz Hercai geri dönüyor” diye sosyal medyada yorumlar da yapıldı.

Hercai dizisi reyting sorunları ile boğuşurken, 44. bölümün sonuçları çok merak ediliyor. Zira son haftalarda bir çıkış trendi yakalayan dizi için bu bölümün reytingleri çok önemli olacak. Bakalım Ebru Şahin’in seslendirdiği türkü, izleyicileri atv ekranına çekebilecek mi?

İşte Hercai dizisi 44. bölüm fragmanı ve Ebru Şahin’in beğeni toplayan yorumu: