Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisi yeni bölümde olay var, izleyici mest olacak!

Kuruluş Osman dizisi yeni bölümde olay var, izleyici mest olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi, atv’nin üzerine titrediği projelerden birisi… Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı olan dizi, geçtiğimiz hafta AB kategorisinde bu unvanını Sadakatsiz dizisine kaptırdı. Kanal D ile atv’nin müthiş reyting yarışında, iki dizinin mücadelesinde yeni perde 21 Ekim Çarşamba akşamı açılacak.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi, ikinci sezona bambaşka bir dizi gibi başladı. Aslında ilk sezondaki ilgiyi ikinci sezona da taşımanın asıl şifresi de buydu… İlk sezonun hataları giderildi. Pandemi sürecinde çok iyi hazırlık yapıldı. Yeni sezon da izleyicileri tatmin edecek şekilde devam ediyor.

Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit gibi ustaların katıldığı kadroda Seray Kaya ve Seçkin Özdemir gibi genç kuşağın temsilcileri de önemli rol oynamaya başladı. İkinci sezonun en etkili bölümlerinden birisi daha geliyor. Kendisini rolüne adayan Burak Özçivit’in çok daha iyi performans sergilediğine de şahit oluyoruz…

Kuruluş Osman 30. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Osman, Kayı boyunu yok etmek üzere gelen ordu ile mücadele ederken, aynı zamanda içerdeki nizamı da sağlamak durumunda kalıyor. Hainlik bitmiyor ama Osman’ın gücü hepsine yetecektir. “Devlet olmak vakti” sloganıyla yola çıkan Osman Bey, yavaş yavaş hedefine ulaşıyor.

Dizinin 30. bölümünden 2. fragmanı da etkileyici görüntülerle dolu. İlk sezona nazaran çok daha iyi görsellik sunan Kuruluş Osman, hayranlarından da takdir üzerine takdir topluyor… İşte 30. bölüm 2. fragmanı: