Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai final yaparken bile reytingde sevindirmedi, Kefaret’in direnci düştü, Teşkilat yine sildi süpürdü!

Hercai final yaparken bile reytingde sevindirmedi, Kefaret’in direnci düştü, Teşkilat yine sildi süpürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reytinglerde Teşkilat dizisinin gelişi ile birlikte büyük değişim yaşandı…TRT1 dizisi daha ilk bölümden itibaren eline aldığı birincilikleri her hafta sürdürmeyi da artık alışkanlık haline getirdi. 25 Nisan Pazar akşamı yayınlanan diziler arasındaki rekabette de reytingler noktasında önemli gelişmeler var. İşte pazar günü reytinglerinde görünen manzara…

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta’nın başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisinin her yeni bölümü aksiyon ve heyecan dolu geçiyor. İzleyiciler de haliyle hiçbir sahneyi kaçırmamak için ekran başına geçiyor. Dün akşam da dizinin 8. bölümü yayınlandı. Teşkilat tüm kategorilerde yine çok iyi reytinglerle birincilikler elde etti.

Pazar akşamları direnebilen tek dizi olan Kefaret’te de düşüş gözleniyor. Teşkilat’ın başlamasından sonra izleyicisini küçük düşüşlere rağmen korumakta olan Fox TV dizisi, ne yazık ki gerilemeye devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret, bugüne kadarki en kötü reytinglerini aldı. Total ve AB gruplarında günü 9. bitiren dizi, ABC1’de ise 6. sırada yerini aldı.

Hercai dizisi 69.final bölümü ile atv ekranına ve izleyicilerine veda etti. Akın Akınözü’nün final çekimleri öncesinde çıkardığı iddia edilen sıkıntılar ile konuşulan Hercai, final bölümünde bile izleyicisini ekran başına çekmekte çok başarılı olamadı. Dizi, tüm kişilerde 12. olurken, AB’de günü 26. bitirdi ve ABC1’de ise 23. sırada yer aldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisini meşhur eden Hercai’nin hikayesi böylece sona erdi.

Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisi zaten ciddi bir düşüş yaşamıştı. Buna rağmen yaz aylarında da devam etmesine karar verilen dizi, dün akşam da yine tatmin edici reytingler alamadı. Canan Ergüder ve Serhat Teoman ikilisinin ayrılığı ile sarsılan dizinin gelecek haftalarda nasıl performanslar sergileyeceği de merakla bekleniyor.

İşte 25 Nisan Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Hercai final yaparken bile reytingde sevindirmedi, Kefaret'in direnci düştü, Teşkilat yine sildi süpürdü! 7