Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde intikam ve ayrılık ile sarsılıyor!

Yasak Elma dizisinde intikam ve ayrılık ile sarsılıyor!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında yoluna Pazartesi akşamları devam ediyor. Dizide 5. sezon olacak mı, kimse şimdilik bilmiyor. Ancak geçtiğimiz gün bu konu Eda Ece ve Şevval Sam’a soruldu, şimdilik işlerini yapmaya devam ettikleri dışında bir şey söylemediler.

Yasak Elma hayranları 5. sezon olacak mı diye sorarken, hikayede de önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yasak Elma’nın 108. yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Dizide Ender ve Kaya arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya, 4. sezonda yapıma katılan isimlerden birisiydi. Oyuncu, bu bölümde diziden ayrılıyor. 108. bölümde Cansu’nun intikam planının nelere yol açacağını da göreceksiniz. Yeni bölümden detayları ve yeni fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yıldız, Çağatay’ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider. Ender, Kaya’yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur.

Bütün kapılar tek tek Cansu’nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali’nin davetini basar.

İşte Yasak Elma dizisinin 108. bölüm fragmanı: