Ana sayfa Sosyal Medya Dolunay Soysert’in yeniden dizilere dönmesi için bir şart var!

Dolunay Soysert’in yeniden dizilere dönmesi için bir şart var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dolunay Soysert, ekranda birbirinden farklı rollerle bir çok projede yer alan, başarılı bir isim. 1990’lı yıllarda setlerde görünen oyuncu, Kaygısızlar isimli dizideki Hostes Kaygısız olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sonrasında ise birbiri peşi sıra birçok projede bulundu.

Bir İstanbul Masalı dizisindeki Ressam Derya karakterinden, Adanalı dizisindeki Elif’e ve akıllardan çıkmayan Benim Annem Bir Melek’teki Ece’ye kadar 2000’li yılların başlarında birçok projede arka arkaya rol aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gracia Mendes karakteri ile kısa süre kalmış olsa da; Urfalıyam Ezelden, Kayıp,Kehribar, Çifte Saadet, Bana Sevmeyi Anlat, Kayıtdışı, Elimi Bırakma ve Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizilerde birbirinden çok farklı rollerde kendini gösterdi.

Usta oyuncu bir süredir pandemi nedeniyle ekranlarda yer almıyor… Sadece Gain platformunda ekrana gelen Terapist isimli dizide gördüğümüz oyuncu, Berna karakterine hayat verdi.

Dolunay Soysert’in televizyon dizilerine dönmek için de önemli bir şartı var. Koronavirüs nedeniyle hayatını iyice sınırlayan, evinden çok da fazla çıkmak istemeyen oyuncu, son dönemdeki projelerinin kısa süreli olmasıyla ilgili şöyle konuştu: “Anı biriktirdim diyebilirim. Şimdi ise doğru projede yer almak istiyorum.”

Dolunay Soysert, geride bıraktığı onlarca projeden sonra artık ekrana dönmek için doğru projeyi bekliyor. Bu doğru proje ne zaman ortaya çıkar, hayranları ünlü oyuncuyu ne zaman ekranda izler merakla bekleniyor.