Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Arka Sokaklar dizilerinin ortak özelliği

Hercai ve Arka Sokaklar dizilerinin ortak özelliği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hercai ve Arka Sokaklar kırık kalpler durağı gibi! Cuma akşamları yayınlanan iki dizinin ortak bir noktası var. Kırık kalpleri bol yapımlar ikisi de… Bunlardan birisi Hercai dizisi… Miran’ın aile gerçekleri ve Reyyan’ın evlatlık gerçeği sonrasında ikisinin de kalbi kırık…

Aynı saatlerde rakip ekranda yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde de kırık kalpler hiç bitmiyor. Bir dönem Hüsnü, bir dönem Mesut şimdilerde ise Engin Müdür…  Hercai dizisi ile Arka Sokaklar kırk kalpleri bol yapımlar.

Hercai ve Arka Sokaklar dizilerinin ortak özelliği 8

Cuma akşamları reytinglerde büyük yarış halindeki her iki dizide başarılı performansları ile göz dolduruyor. Zaman zaman da kalbi kırık karakterler üzerinden ilerliyor.

Arka Sokaklar’da rol alan İlker İnanoğlu, instagram hesabından diziden bir sahne paylaştı. Nadya ile Engin Müdür’ün kalplerinin ayrıldığı anlar…

İnanoğlu, “Kırık Kalpler” mesajıyla da dizinin yeni kalbi kırılan karakterinin Engin olduğunu belirtiyor. Wilma Elles’in canlandırdığı casusluk yapan Nadya ile Engin’in aşkı uzun sürmedi. Ayrıca Elles, diziye veda ediyor.

Hercai ve Arka Sokaklar dizilerinin ortak özelliği 9