Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’den ayrıldı, Yasak Elma’ya geliyor!

Hercai’den ayrıldı, Yasak Elma’ya geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Diziler arası oyuncu geçişleri, son dönemlerde hızlandı. Özellikle bazı dizilerin erken final yapmaları ile birlikte oyuncular, sezon bitmeden başka dizilere transfer olmaya başladı. Bazı oyuncuları aynı sezon içinde bir kaç dizide görmek de mümkün.

Yine benzer bir transfer durumu da Hercai ve Yasak Elma dizileri arasında yaşandı. Ekranlara en son Hercai dizisinde Dilşah karakterine hayat veren Özlem Gezgin, Fox TV’nin dizisine transfer oldu.

Kiralık Aşk dizisinde Nazlıcan olarak ilk kez ekranlara gelen Özlem Gezgin, daha sonra Kanatsız Kuşlar ve İncir Ağacı isimli dizilerde rol almıştı.

Bir kaç bölüm Dilşah karakteriyle katıldığı Hercai’den sonra şimdi de Yasak Elma dizisinde oynayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Özlem Gezgin’in transfer haberini twitter’dan duyururken, Yasak Elma’da kimi oynayacağını da aktardı.

Gezgin, diziye yeni katılan ve Emre Dinler’in hayat verdiği Ömer karakterinin eski sevgilisi Alev olarak ekranlara gelecek.

Alev’in gelişi biraz ortalığı karıştıracak gibi! Zira Şahika, bu durumdan hiç memnun olmayacak. Alev’in sinirlerini bozması üzerine Şahika, yeni olaylar çıkaracak!