Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda ortadan kaybolan oyuncu, Aşkın Tarifi dizisine geçti!

Masumlar Apartmanı’nda ortadan kaybolan oyuncu, Aşkın Tarifi dizisine geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncusunun, yeni başlayacak iddialı bir yapımın kadrosuna geçtiği öğrenildi. Bir süredir dizide ismi geçen ama kendisi olmayan ismin, Masumlar Apartmanı’na yeniden dönmeyeceği de Aşkın Tarifi isimli dizinin kadrosu açıklanınca ortaya çıktı!

Kim mi bu isim? Dizide Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı İnci karakterinin eski sevgilisi Uygar’ı oynayan Alper Saldıran. Masumlar Apartmanı dizisini izleyenler, Uygar’ın, Han’ın tehdidi ile diziden gittiğine şahit olmuştu.

Uygar’ı oyuncak bir su tabancası ile tehdit eden Han’ın bu hareketini İnci öğrendi. Esra’nın su tabancasını bulması üzerine olay ortaya çıkmıştı. Uygar’ın, Han’ın psikopat tavırlarını görerek kaçıp gitmesine karşın, dizide yine de ara sıra ismi geçiyor ama kimse nereye gittiğini bilmiyor!

Masumlar Apartmanı'nda ortadan kaybolan oyuncu, Aşkın Tarifi dizisine geçti! 8

Bir şekilde karakterin geri döneceği düşünülüyordu ama artık bu durumun mümkün olmadığı da Aşkın Tarifi isimli NTC Medya’nın yeni dizisinin kadrosuna Alperen Saldıran’ın da dahil olmasıyla anlaşıldı. Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter’dan duyurdu.

Masumlar Apartmanı'nda ortadan kaybolan oyuncu, Aşkın Tarifi dizisine geçti! 9

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve yaz sezonunun iddialı yapımları arasında olan Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu, Cem Davran ve Yasemin Conka başrollerde yer alıyor.

Dizide bol bol yemek tarifleri de verilecek. Kadir Doğulu’nun aşkı olarak kamera karşısına geçeceğinin dizinin çekimlerinin ise önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.