Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka biri oldu! İşte Olgun Toker’in Son Yaz dizisindeki imajı

Bambaşka biri oldu! İşte Olgun Toker’in Son Yaz dizisindeki imajı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Pazar akşamı ekrana veda eden Arıza dizisinde sosyopat bir karaktere hayat veren Olgun Toker’in, final haberi gelmesinin ardından Son Yaz dizisine transfer olduğu konuşulmuştu. Rol aldığı yapımlarda sergilediği performans ile büyük övgü toplayan Olgun Toker’in, Son Yaz’daki karakteri ise merakla bekleniyor.

Oyuncunun, dizide Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün karakterinin abisi Gökhan’ı oynayacağı da bir süre önce ortaya çıkmıştı. Olgun Toker, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde ilk kez görünecek.

Heyecanla beklenen yeni bölümde Olgun Toker’in imajı da ortaya çıktı. Toker’in dizi için saçlarını sarıya boyattığı ve yanlardan kazıttığı görülüyor.

Bambaşka biri oldu! İşte Olgun Toker'in Son Yaz dizisindeki imajı 7

İmajı yenilenen oyuncunun karakteriyle ilgili özellikler de henüz bilinmiyor ama güçlü oyunculuğu ile dizinin dikkat çekecek isimlerinden birisi olacağı da kesin!

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, sevilen karakterleri ve hikayesiyle FOX’un büyük beğeni ile izlenen dizisinin kadrosuna katılan Olgun Toker, çekimler için bir süre önce İzmir’e gitmişti.

Toker; yeni rolü için saçlarını platin rengine boyatması, giyim tarzı ve yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti.

Akgün, abisi olduğuna inandığı Gökhan’ın karşısına çıkar. Ancak Gökhan’ın Akgün’le ilgili kendince başka hesapları vardır. Gökhan’ın, Akgün’ün hayatına girmesi tüm dengelerin değişmesine neden olacaktır.

Merak dolu yeni gelişmeleri ile “Son Yaz” her cuma saat 20.00’de FOX’ta.