Ana sayfa Güncel Haberler Melis Sezen, Sadakatsiz’deki Derin’le dalgasını geçti!

Melis Sezen, Sadakatsiz’deki Derin’le dalgasını geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinde başarılı oyunculuklarıyla dikkatleri çeken üç kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Melis Sezen var. Ekran ömrü kısa süren Leke dizisinde başrol oynadıktan sonra daha çok dikkat çeken Melis Sezen, şimdilerde Sadakatsiz’in Derin’i olarak kariyerinde hızlı bir yükseliş getiren diziyle anılıyor.

Oyuncu, başarılı performansı ile izleyicilerden övgüler toplarken, Derin karakteri ile de ekran başındakileri ‘sinir’ etmeye devam ediyor. Genç oyuncunun rolünün hakkını vermesiyle birlikte Derin de hiç sevilmeyen bir karakter olmayı başarıyor.

Melis Sezen, günlük hayatında ise esprili, enerjik bir kişilik olduğunu da yaptığı sosyal medya paylaşımlarından gösteriyor. Enis Arıkan’ın Exxen’deki programındaki dansını görenler ise bir kez daha hayran kalıyor Melis Sezen’e…

Uzun yıllardır tango, salsa gibi pek çok dans yaptığı öğrenilen Melis Sezen, hayranlarının instagram’dan ilgiyle takip ettiği isimlerden birisi.

Melis Sezen’in son paylaşımı ise Sadakatsiz dizisinden oldu. Oyuncu, dizinin yeni bölümü öncesinde hayranlarıyla bir sahneden pozunu paylaşarak hafiften Derin ile dalgasını da geçti!

Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile başrolde yer alan Melis Sezen, aşağıdaki fotoğrafına “Biraz zor bir dönemdeyiz sanki Derin hanım” notuyla hem merak ettirdi hem de gülümsetti…

Melis Sezen, Sadakatsiz'deki Derin'le dalgasını geçti! 4