Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin, kendini ‘mutant’ gibi hissediyor!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin, kendini ‘mutant’ gibi hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Hercai dizisinde Reyyan Şadoğlu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, hayranlarının kendisine sorduğu soruları yanıtladı.

atv’de yayınlanan Dizi TV programındaki röportajında bu sorulara yanıt veren Ebru Şahin, çekimlerin yapıldığı Medyat’taki hava koşullarının sertliği ile ilgili soruda açık sözlü davrandı.

“Hava çok soğuk oralarda hasta oluyor musunuz?” şeklindeki soru üzerine ünlü oyuncu şu sözleri söyledi:

“Olmak üzere gibi oluyoruz ama bir şekilde atlatıyoruz. Sanırım biraz düşünce ile aşıyoruz. Çünkü burada en çok paylaştığımız şey, ilaç. İlaç dediğim şey vitamin takviyesi. Herkes sürekli birbirine destek halinde. Gerçekten çok soğuk ve ince şeylerle dışarıda çekim yapmak zorunda kalıyoruz.”

blank

Şahin bu sözleri ile sette zorlu şartlarda çalıştıklarını belirtmekte.Gerçekten de kış şartlarında suya giren, yağmur altında kalan,soğukta ince kıyafetlerle sahneleri olan Ebru Şahin, sıcaklık değişikliklerinin aşırı değişken olmasından etkilendiklerini anlattı.

Peki nasıl hasta olmuyorlar? Şahin, bu konuda ‘mutant’ göndermeli bir yanıt verdi.

Oyuncu, “Sadece düşünce gücüme bağlıyorum. Hiçbir yere bağlayamıyorum. Çünkü artık mutant olduğuma inanıyorum. Bu kadar soğuk atlattıktan sonra…” açıklamasını yaptı.