Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 16. bölüm fragmanı, Nejat’tan aşk itirafı!

Benim Tatlı Yalanım 16. bölüm fragmanı, Nejat’tan aşk itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Benim Tatlı Yalanım, 15. bölümüyle ilk Cumartesi performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Dizinin elde ettiği reytingler verilen kararın doğruluğunu sergiliyor. Cumartesi rekabetinde Kuzey Yıldızı,Bir Aile Hikayesi ve Kalk Gidelim ile yarışan Benim Tatlı Yalanım, izleyicilerini konsolide etmeyi başardığını gösterdi. 28 Eylül Cumartesi günü Total grubunda 3.32 reyting ile 5., AB grubunda 3.54 reyting ile 3., ABC1 grubunda 3.55 reyting ile 3. sırada yer alan dizi, tüm kategorilerde 1. sıradaki Kuzey Yıldızı’na geçildi ama, Bir Aile Hikayesi ve Kalk Gidelim’i geride bıraktı.

Bu sonuçların ardından Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni gününde sezonu tamamlayabilme ihtimali belirdi. Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nu buluşturan dizinin 16. yeni bölümü 5 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak.

16.yeni bölüm fragmanında Nejat, kızı Kayra’ya her şeyi anlatmaya karar veriyor. Şevket bey ile konuşan Nejat, kızlarını koruma sorumlulukları olduğunu belirtmekte. Nejat, Suna’yı sevdiğini itiraf ediyor. Nejat’ın bu itirafı,Suna’yı adeta havalara uçuruyor.Peki, Aylin meselesi ne olacak? Nejat gelecek yazmaktan bahsediyor, Suna ise Aylin’in anıları üzerine olacağı için endişeli…

Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz.

Oyuncular:
Nejat: Furkan Palalı
Suna: Aslı Bekiroğlu
Kayra: Lavinya Ünlüer
Şevket: Ahmet Saraçoğlu
Hande: Gonca Sarıyıldız
Saniye: Aslı İnandık
Rafet: Sadi Celil Cengiz
Serkan: Ali Yoğurtcuoğlu
Burcu: Seda Türkmen
Hayri: Cem Zeynel Kılıç