Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Akbaba ezilip büzülüyor! EDHO’nun İlyas’ı babalığı anlattı!

Ozan Akbaba ezilip büzülüyor! EDHO’nun İlyas’ı babalığı anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolde yer alan Ozan Akbaba, 2017 yılında evlendiği eşi Burak Arıkan ile 2018 yılının Temmuz ayında oğullarını kucaklarına almıştı.

Ozan Ali ismini verdikleri oğlunun doğumu sonrasında babalığın nasıl bir duygu olduğunu anlatan EDHO’nun İlyas Çakırbeyli’si Ozan Akbaba, samimi sözleriyle hayranlarını etkileyen cümleler sarf etti.

“Babalık anlatılması o kadar kolay bir şey değil. Özellikle babalığın gerçek anlamda farkına varmış bir insan için.Yani yaşamanız lazım” diye konuşan Ozan Akbaba, atv’de yayınlanan Dizi TV programında duygusal sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Ozan Akbaba ezilip büzülüyor! EDHO'nun İlyas'ı babalığı anlattı! 7

İşte o duygusal sözler:

“İnanılmaz bir şey tam bir mucize. İnsana çok büyük, hiç hissetmediği duyguları kazandırıyor. Bazen size çok şey öğretiyor, bazen kendinizden utandırıyor, bazen çok iyi hissediyorsunuz. Çünkü çocuk çok ayrı bir şey, hakikaten tam bir mucize. Saf, gerçek, temiz. Onun yanında ezilip büzülmemek, kendini kötü hissetmemek benim bu zamana kadar hatırı sayılır bir yaşanmışlığım var. Onun hiç yok. O pürü pak bir şekilde gelmiş ve size sadece bakıyor.Bakışlarıyla bile mest edebiliyor. Mükemmel bir şey, herkese tavsiye ederim.”