Ana sayfa Sosyal Medya Herkes bir dünya starı diye konuşup şımartmaya çalışıyor ama Kerem Bürsin hiç aldırış etmiyor!

Herkes bir dünya starı diye konuşup şımartmaya çalışıyor ama Kerem Bürsin hiç aldırış etmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in hayranları her geçen gün daha da artıyor ve dünyanın birçok ülkesinde de oyuncuya yoğun bir ilgi gözlemiyoruz. Kerem Bürsin hayranlığı Türkiye sınırlarını çoktan aştı ve milyonlarca izleyici ondan gelecek haberleri bekliyor.

Kerem Bürsin’e sosyal medya üzerinden binlerce övgü mesajıyla destek sunan hayranları, ülke ve dil veya kültür gibi ayırımlar olmaksızın aynı fikre sahip. Oyuncunun sadece yetenekleri değil, aynı zamanda mütevazi kişiliği de herkesin dilinde. Kerem Bürsin, kendisini abartmayan, şöhet ile kendi tavrını bozmayan birisi. İşte bu nedenle de hayranları onu kendilerine daha yakın hissediyor.

Kerem Bürsin’e her yerde ‘dünya starı olma yolunda’ olduğu şeklinde göndermeler yapılıyor. Hatta sosyal medyadaki bu şımartıcı sözler muhabirler aracılığı ile oyuncuya da aktarılıyor. Ancak Kerem Bürsin’in tavrı net… Kendisini olduğundan daha büyük görmeyi bir yana bırakın, bu sözler söylenince daha da küçülmesi gerektiğini hissediyor.

Herkes bir dünya starı diye konuşup şımartmaya çalışıyor ama Kerem Bürsin hiç aldırış etmiyor! 6

Röportajlarında bu durumu açık bir şekilde ifade eden oyuncuya, dünya satır olma yolunda olduğu hatırlatması yapılırken ki yüzünün utangaç hali de dikkatlerden kaçmıyor.

Kerem Bürsin, bir dünya starı olma yolunda işte bu kişisel özelliklerinin de katkısı ile ilerliyor… Tabii ki onu bu noktaya taşıyacak olan şey oyunculuk yetenekleri olacak.

Hollywood’a yer alması konusu sorulduğunda da “Hollywood beni düşünüyor mu?” diye soran Kerem Bürsin, çok da mantıklı bir noktadan olaylara bakıyor.

Kerem Bürsin’in yüzünü de güldüren bu tür Hollywood sözlerinden çok da etkilenmediği, inandığı şeyleri yapmaya devam ettiğini söylemek dışında da bir sözü yok.

Hande Erçel sorulduğunda ise bu tür konuları konuşmanın yeri ve zamanı olmadığını belirterek, eski sevgilisine en ufak bir gönderme yapmaması ve saygısını koruması da Kerem Bürsin’i büyüten tavırlardan birisi oldu.