Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur kariyer planıyla hangi köşe yazarından alkış aldı?

Merve Boluğur kariyer planıyla hangi köşe yazarından alkış aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur en son çalışma saatlerinden şikayet ederek “Ben değerli bir insanım ve o kadar çok çalışmayı yanlış buluyorum açıkçası ama büyük konuşmayayım. Öyle dediğim zaman başıma gelmiştir ama şu anki düşüncem kendimi mutlu edebilecek şeylere yönelmek. Okuduğum ve beni heyecanlandıran bir proje olmadı.” demiş ve bu sözleriyle gündem olmuştu.

Posta gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz Boluğur’un bu sözleri üzerine; hiçbir projede yer almayıp neredeyse haftanın her günü magazin gündeminde yer almayı başaran Merve Boluğur hakkında yazdı.

Coşkundeniz; “Dijital çağda ‘hiçbir şey yapmayıp gündem olmak’ diye bir şey var” sözleriyle başladığı yazsısında ünlü oyuncuyla ilgili şu ifadeleri kullandı.

Merve Boluğur kariyer planıyla hangi köşe yazarından alkış aldı? 7

“Bunun en iyi temsilcisi de Merve Boluğur. En son 2017’de bir dizide oynamış. Bir ara Murat Dalkılıç ile evliymiş, ondan da 2017’de boşanmış. 2016’da falan da bir kozmetik markasının reklam yüzüymüş. Yani son 5 yıldır iş anlamında hiçbir şey yok ortada. Ama nedense tüm yayın organlarının magazin servisleri Merve Boluğur’u çok seviyor.

Sürekli bir yerlerde rastlayıp bir şeyler soruyorlar. Merve Boluğur’un verdiği cevap bir anda basılı, görüntülü, dijital, neredeyse tüm yayın organlarında haber oluyor. En son demiş ki, ‘Setlere dönerim ama Marilyn Monroe’yu oynarsam…’  Ardından da eklemiş, ‘Ben Avrupai şeyleri seviyorum…’ İkinci sözünde haklı, Avrupa’da, hele hele Amerika’da “hiçbir şey yapmayıp gündem olan” epey insan var.

İşte bunların Türkiye temsilcisi de Merve Boluğur sanırım. Gerçekten bravo. Birçok film ve dizi oyuncusu haber olabilmek için basın danışmanı falan çalıştırırken Merve Boluğur’un ne yapsa haber olması takdire şayan.”