Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Can Yaman’a hayran, bakın ünlü oyuncu İtalya’da kime hayran!

Herkes Can Yaman’a hayran, bakın ünlü oyuncu İtalya’da kime hayran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Can Yaman’dan ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’e minnettarlık mesajı! Dünyanın birçok ülkesinde star olarak kabul edilen ve yaptığı her hareketi ve yer aldığı her projesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Can Yaman, büyük işler başarmaya devam ediyor.

İtalya’da bir makarna markası için reklam filmi teklifini kabul eden Can Yaman, uzun süredir birlikte çalışmak istediği, İtalya’da yaşamını sürdüren Ferzan Özpetek ile buluştu… Reklam filminin yönetmeni olan Özpetek ile fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Can Yaman, “Büyük Usta” diyerek Özpetek’e olan hayranlığını dile getirdi.

4 reklam filmi için 300 bin Avro ücret alan Can Yaman, 2 milyon 700 bin TL kazanç elde etmiş oldu. Ocak ayının sonlarında yayınlanacak olan ilk reklam filminin çekimlerinin ardından Can Yaman’dan Ferzan Özpetek paylaşımı geldi.

İtalyanca olarak, “Bana adadığın zaman için içten teşekkürler, sonsuza dek bir kucaklaşma Büyük Usta” mesajı paylaşan Can Yaman, ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’e de saygısını bu şekilde ifade etmiş oldu.

Herkes Can Yaman'a hayran, bakın ünlü oyuncu İtalya'da kime hayran! 7

İtalya’da yeniden çekilecek olan Sandokan isimli dizinin başrolü için Can Yaman’a teklif yapılmış ve ünlü oyuncu da bu teklifi kabul etmişti.

İtalya’ya giden ve pandemi tehlikesine rağmen binlerce hayranı tarafından karşılanan oyuncu, makarna reklamı için gittiği Roma’da da çok iyi karşılanmıştı.

Can Yaman’ın İtalya’da yaşadıkları ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz.