Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde ayrılmaz ikili, yoksa ayrıldı mı?

Hercai dizisinde ayrılmaz ikili, yoksa ayrıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi artık Pazar akşamları ekrandaki yerini alacak. Dizinin 54. bölümünü bu akşam atv ekranında izleyebilirsiniz. Midyat’ta çekimleri devam eden dizinin 55. bölümünde bir ayrılık yaşanacağına dair bilgiler geliyor.

Harun karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen, yapımda Yaren olarak izlediğimiz İlay Erkök ile sette yakın arkadaş oldu… İlay Erkök, bugün instagram hesabından “Ayrılmaz ikili” diye bir paylaşımda bulunarak, rol arkadaşı ile keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Setten gelen bilgiler ise “Ayrılmaz ikili” olarak nitelendirilen Harun ile Yaren’e ayrılık yollarının gözüktüğünü söylüyor… 55. bölüm itibari ile Ahmet Kayakesen’in diziden ayrılması beklentisi var. 2017 yılında Seni Gidi Seni isimli sinema filminde birlikte rol alan ikili, sonrasında ise Hercai dizisinde buluşmuştu.

Nişantaşı’nda görüntülenen iki ünlü oyuncu, kameralara yakalandı ve soruları yanıtladı… Yılbaşı arası için Midyat’tan İstanbul’a geldiklerini belirten ikili, çalışmaların ise yoğun bir tempoda devam ettiğini belirtti.

Hercai dizisinde ayrılmaz ikili, yoksa ayrıldı mı? 8

Aynı ajansta yer alan ve ayni dizi setinde de bir arada olan ikilinin bu duruma yorumu da gülümsetti. İlay Erkök, “Kopamıyoruz” dedi. Güzel bir uyum ve enerjilerinin bulunduğunu belirten Erkök’ün şu sözleri de dikkatlerden kaçmadı:

“Biz hep denk geliyoruz Ahmet ile. Aynı projelerdeyiz, abimle aynı dizideydi. Menajerlik şirketimiz aynı. Bu dizide partnerim. Güzel bir şey bu bizim için de, güzel bir uyum ve enerji veriyoruz ki projelerimizin hepsinde bir şekilde bir araya geliyoruz.”

Pandemi sürecine rağmen İstanbul sokaklarındaki kalabalığa şaşıran ünlü oyuncular, maskesiz ve sağlıklı bir yaşama bir an önce geri dönmeyi diledi.

Hercai dizisinde ayrılmaz ikili, yoksa ayrıldı mı? 9

Kayakesen, “Midyat daha iyi, daha izoleyiz. Zaten yapılacak bir şey yok. Daha korunaklı, daha güvenli geliyor bize. Zaten set ve ev arasında gelip gittiğimiz için sorun yaşamıyoruz” diye konuştu.

İzleyicilere teşekkür eden İlay Erkök, onlar sayesinde bu noktaya geldiklerini de ifade etti.

55. bölümde diziden ayrılacağı yönündeki haberlerin sorulması üzerine Ahmet Kayakesen, “Hiç belli değil. Döndüğümüzde şartlar ne olur, bilmiyorum. Yapımla da konuşmamız gerekiyor bu konuyu. Belli olur, önümüzdeki hafta ama şu an için bir şey diyemem” şeklinde konuştu.