Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Hande Erçel ile ilişkisini konuşa dursun, Kerem Bürsin’in filmi Eflatun geliyor!

Herkes Hande Erçel ile ilişkisini konuşa dursun, Kerem Bürsin’in filmi Eflatun geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, ekrana en son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle gelmişti. Fox TV’de ekrana gelen dizide birlikte başrolde yer aldığı Hande Erçel ile sevgili olmaları da dizinin çok daha fazla konuşulmasına neden olmuştu.

Sen Çal Kapımı fırtınası, tüm dünyada esmeye devam ediyor. 85 ülkede yayınlanmasıyla birlikte başroller Bürsin ve Erçel de uluslararası alanda büyük bir şöhrete kavuştu. Kerem Bürsin ve Hande Erçel, şu sıralar gündeme ayrıldıkları haberleri ile geliyorlar.

İlişkilerini bir dönem saklayan ancak sonrasında Maldivler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya koyan ikilinin aşklarının bittiği ve birbirlerinin fotoğraflarını da sosyal medyadan sildikleri, takibi bıraktıkları haberleri sıkça medyada yer almakta.

Herkes Hande Erçel ile ilişkisini konuşa dursun, Kerem Bürsin'in filmi Eflatun geliyor! 8

Kerem Bürsin’i yeni bir dizide görmek isteyen hayranları biraz daha bekleyecek ancak oyuncunun pek duyulmayan bir projesi yola çıkmaya hazırlanıyor! Pandemi öncesinde çekilen ve Eflatun ismini taşıyan filmde İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer aldı Bürsin.

Eflatun filminin şu sıralar ulusal ve uluslararası festivallere katılması söz konusu. Yönetmenliğini Cüneyt Karakuş’un üstlendiği filmin tanıtımı da kısa bir süre önce yayınlandı.

Filmde ayrıca Nazan Diper, Melisa Akman, Erman Okay, Semiha Bezek, Haydar Köyel, Nagihan Gürkan ve Yıldız Kültür de oynadı. Karakuş Film imzalı proje ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği aldı. Filmde, VFX, 2D, 3D, özel ses efektleri, reel görüntüler ve animasyonları bir arada kullanılarak görme engelli bireylerin dünyayı algılayış biçiminin somutlaştırması amaçlandı.

Herkes Hande Erçel ile ilişkisini konuşa dursun, Kerem Bürsin'in filmi Eflatun geliyor! 9

Filminin konusu ise şöyle:

Gölge oyunlarıyla büyüyen görme engelli Eflâtun, yağmurlu bir günde kendisine bir şemsiye emanet edip giden bir adamın sesine âşık olur.

Eflâtun, beş yaşındayken görme yetisini kaybeder. Bu süreçte babasının öğrettiği ses ve gölge oyunları ile ekolokasyon yöntemini kullanarak hayata tutunur. Gerçek ile hayalin birleştiği noktada bir yaşam kuran Eflâtun, babasından kalma saat tamircisinde çalışır. Ve bir gün bir adamın sesini duymasıyla zaman, onun için durur…

Görme engelli bir karakterin gözünden portreler çizen ‘Eflâtun’, Cüneyt Karakuş’un yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi.