Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Hazal Kaya’yı konuştu, Selahattin Paşalı ise asıl mesajı veren kişi oldu!

Herkes Hazal Kaya’yı konuştu, Selahattin Paşalı ise asıl mesajı veren kişi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi Netflix’te yayınlandı ve büyük de bir ilgi gördü… Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in başrollerinde yer aldığı dizi fantastik bir hikayeye sahip. Charles King’in Midnight at the Pera Palace isimli kitabından esinlenilerek, kendisine özgü bir hikaye kurgusu ile izleyicilerle buluşan yapıma ilgi de büyük oldu.

Dizinin 3 Mart 2022 tarihinde yayınlanması dolayısıyla yapılan galada Hazal Kaya, güzelliği ve sempatikliği ile en çok dikkat çeken isim oldu… Oyuncu iddialı kıyafeti, alımlı makyajı ve rahat tavırlarıyla tüm gözleri üzerinde topladı… Dizinin diğer başrol oyuncusu Selahattin Paşalı ise, son dönemin en iyi çıkışlarını yapan erkek oyuncularından birisi konumunda.

Dizide Hazal Kaya’nın partneri olarak başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, lansmanda yaptığı açıklama ile de önemli bir mesaj verdi… Hikayeye göre Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenmesi planlanan bir suikastin ortasına zamanda yolculuk yaparak düşen gazeteci Esra karakteri ilgi odağı oldu.

Herkes Hazal Kaya'yı konuştu, Selahattin Paşalı ise asıl mesajı veren kişi oldu! 8

Dizide Halit karakterini canlandıran Selahattin Paşalı da, etkileyici performansı ile rolünün hakkını verdi. Oyuncu yaptığı açıklamada ise dizinin yurt dışında ilgi görmesini çok arzu ettiklerini vurguladı.

Aslında Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi adına en önemli nokta da bu… Netflix gibi birçok ülkede yayınlanan bir platformda yer alan yerli yapımların, öne çıkması ve Türkiye’nin tanıtımına güçlü bir katkı sunması önemli bir nokta.

Selahattin Paşalı, “Rüya gibi bir otel, rüya gibi bir iş, rüya gibi bir ekip. Parçası olduğum için çok gururluyum. Çok heyecanlıyız, çok umutluyuz. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da başarılı olmayı hedefliyoruz. Ümit ediyoruz” diye konuştu.

Herkes Hazal Kaya'yı konuştu, Selahattin Paşalı ise asıl mesajı veren kişi oldu! 9

Oyuncunun bu sözleri aslında dizinin hedefinin yurt dışı olduğu ve Netflix sayesinde de çok farklı kültürlerde, farklı insanlara ulaşmanın amaçlandığını anlatıyor.

Tansu Biçer de Ahmet karakterini canlandırdığı dizide çok güzel bir süreç geçirdiklerini ve başarılı olmasını arzu ettiğini vurguladı.

Hikayede polis memuru Reşat karakterini canlandıran Engin Hepileri de çok güzel bir işin içinde yer almanın mutluluğunu paylaştı ve yurt dışı etkisine şu sözlerle değindi:

“Böyle güzel bir işi böyle güzel bir ekiple yapabildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Biz sadece Türkiye’de değil, dünyada ses getirebilecek kalitede bir işin içinde buldum kendimi. Onun için çok mutluyum.”