Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kaleli ödül aldığı gecede yaptığı konuşmasıyla geceye damga vurdu!

İlker Kaleli ödül aldığı gecede yaptığı konuşmasıyla geceye damga vurdu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Projelerinde seçici olan başarılı oyuncu İlker Kaleli, çok az işte yer alıyor ancak yer aldığı her projede de adından söz ettirmeyi başarıyor. Poyraz Karayel dizisiyle kariyerindeki en büyük çıkışı yakalayan başarılı oyuncu uzun süredir ekranlarda görülmüyor. Son olarak İlker Kaleli’yi Öğretmen isimli dizide Fox TV’de izledik. Dizi 9 bölüm sürdü ve düşük reytingler nedeniyle erken final yaptı.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı. Gecede oyuncu İlker Kaleli’ye öğrencilerin oylarıyla “Yaşayan Dizi Efsanesi” ödülü verildi.

İlker Kaleli ödül aldığı gecede yaptığı konuşmasıyla geceye damga vurdu! 1
Poyraz Karayel dizisi ile efsaneler arasına giren başarılı oyuncu, geçtiğimiz cuma akşamı düzenlenen ödül törenindeki konuşmasıyla da sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı. Ödül töreni “Türkiye Kas Hastalıkları Derneği” yararına düzenlendi. İlker Kaleli’nin ödül sonrası yaptığı teşekkür konuşması büyük alkış aldı.

“Böyle anlamlı bir gecede beraber olmaktan çok mutluyum. Öncelikle ülkenin bitmeyen gündemlerinden bir türlü sıra gelmeyen böyle önemli bir konuyu böyle güzel bir gece organize edip gündeme getiren İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni onore edici, bu kadar anlamlı bir ödüle layık gördüğünüz için sonsuz teşekkürler. Bu ödül benden çok sizindir.”