Ana sayfa Sosyal Medya Gerçek değil diye sanıldı ama Ezgi Mola gerçekten saçlarını rolü için kesti!

Gerçek değil diye sanıldı ama Ezgi Mola gerçekten saçlarını rolü için kesti!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı dizisinin 61. bölüm fragmanını izleyenler Ezgi Mola’nın saçlarını mı kestiğini yoksa peruk takıp o şekilde mi sahnede yer aldığını çok merak etti. Çünkü fragmana yansıyan görüntülerde Safiye karakterinin imaj değişikliği herkesi şaşırttı.

Ezgi Mola, rolü için büyük bir fedakarlık yaptı ve peruk ile bu sahneyi çıkartabilecek olmasına rağmen, gerçekten kendi saçlarını kesmeyi kabul etti. Oyuncu, bu teklifi kendisi yaptı ve çok zor bir sahneyi muhteşem bir oyunculuk ile tamamladı…

TRT 1’de salı günleri yayınlanan ve iki sezondur ses getiren başarılı dizi Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola rolü için saçlarını kesti. Masumlar Apartmanı’nın salı günü yayınlanacak olan bölümünde; yaşadığı tüm travmalar sonrasında dönüşü olmayan bir yola giren Safiye’nin saçını kestiği bir sahne yer alıyor.

Senaryoyu okuduktan sonra oyuncu Ezgi Mola, bu sahne için çekim sırasında peruk kullanmayı tercih etmediğini belirterek; kendi saçlarını kesmeyi önerdi. Başarılı oyuncu Mola, sahne ve canlandırdığı Safiye karakteri için şunları söyledi:

Gerçek değil diye sanıldı ama Ezgi Mola gerçekten saçlarını rolü için kesti! 8

“Oynamaktan en keyif aldığım karakter Safiye. Böylesine başarılı bir senaryo, yönetmen ve ekiple denk gelebilecekken, bize karakteri daha da hissettirebilecekse bunu sahnede yapmalıyım hissi verdi.

İyi ki de böyle oldu ve ben sahnede kendi saçlarımı kestim. Bu sezonun açık ara en iyi bölümü olduğunu, Safiye’yi daha iyi anlayacağımız bölümlerin geleceğini düşünüyorum.”

Gerçek değil diye sanıldı ama Ezgi Mola gerçekten saçlarını rolü için kesti! 9

Yayınlandığı her hafta büyük ses getiren Masumlar Apartmanı nefes kesecek yeni bölümüyle 8 Mart Salı günü saat 20.00’de TRT 1’de…