Ana sayfa Sosyal Medya Herkes merakla bekliyor, Hande Erçel’in Disney Plus mesaisi de başladı!

Herkes merakla bekliyor, Hande Erçel’in Disney Plus mesaisi de başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Disney Plus’un yeni marka yüzlerinden birisi oldu. Oyuncuyu bundan sonra platformda yayınlanacak işlerde görebileceksiniz ve çeşitli hazırlıklar da devam ediyor.

Disney Plus’ta nasıl bir yapımda yer alacağı henüz netleşmeyen Hande Erçel için Can Yaman ile birlikte El Turco dizisinde oynayabileceğine yönelik tahminler yapılıyor. Ancak bu konuda bir net durum yok. Bunlar sadece ihtimaller olarak paylaşılıyor.

Hande Erçel ise katıldığı etkinlikte Disney Plus için tanıtım filmlerinin çekimlerine başladıklarını duyurdu. Oyuncu, “Tanıtım çekimlerimiz başladı, bir proje özelinde bir durum yok” dedi.

Hande Erçel net bir proje olmamasına rağmen görüşmeler yaptıkları ve iyi bazı işlerin de gündemde olduğuna değindi. Oyuncu, “Daha net bir şey yok. Net bir şey olsa da keşke uzun uzun bahsetsem. Bir proje özelinde bir durum yok henüz. Var tabii okuduğum bir şeyler, çok da heyecanlandığım, inşallah çok güzel olur” ifadesini kullandı.

Hem dizi hem de sinema filmi konusunda bir ayırımı olmadığını ve artık çalışmak istediğini net bir şekilde ifade eden Hande Erçel, yakında hayranlarına bir sürpriz verecekmiş gibi bir izlenim oluşturdu.

Herkes merakla bekliyor, Hande Erçel'in Disney Plus mesaisi de başladı! 7

Oyuncu, “Ben çalışmak istiyorum artık” diyerek de setleri çok özlediğini gösterdi. En son Sen Çal Kapımı dizisinde izlediğimiz oyuncu, aylardır dinleniyor ve çeşitli reklam projeleri dışında da setlerde yer almadı.

Hande Erçel, kıyafetleri nedeniyle bazı sanatçıların konserlerinin iptal edilmesi sonrasında oluşan tartışmaya muhabirlerin sorusu üzerine şu sözlerle dahil oldu:

“İnsan istediği her şeyi giymeli, yapmalı, bunları geçelim diyorum. İnsanlar, kadınları bu yüklenmelerini bırakmalı, hepimiz farklı bireyleriz, tercihler başka. Bırakalım herkes özgürce yaşasın hayatını. Buna müdahale etmek bu yüzyılda doğru değil.”