Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar izleyicilerinin ikinci sezon hevesi kursağında kaldı!

Hayaller ve Hayatlar izleyicilerinin ikinci sezon hevesi kursağında kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BeinConnect’te izleyiciyle buluşan Hayaller ve Hayatlar dizisinin ilk sezonu kısa süre önce final yapmıştı. Dizinin ikinci sezonunun olacağı yönünde olumlu haberler vardı. Ancak bu haber doğru çıkmadı.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar’ın kadrosunda yer aldığı dizinin ilk sezonu 26 bölüm sürmüştü. Dizinin ilk sezonu kısa süre önce sona ermişti.

Hikayesi ve oyunculuklarıyla herkesten tam puan alan dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği büyük merak konusuydu. Haberler olumlu yöndeydi. Hatta son gelen haberlere göre de ekip ikinci sezon için hazırlıklara başlamıştı. Ancak daha sonra çekimlerin iptal olduğu haberi gelmiş bir daha da ses çıkmamıştı.

Hayaller ve Hayatlar izleyicilerinin ikinci sezon hevesi kursağında kaldı! 7

Hayaller ve Hayatlar’ın akıbetiyle ilgili haber nihayet geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin ikinci sezonunun çekilmeyeceğini açıkladı. Bu haber diziyi çok seven ve ikinci sezonu seyretmek için can atan izleyicide büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Hayaller ve Hayatlar yurt dışında da büyük ilgi görmüştü. Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Hayaller ve Hayatlar dizisinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstlenirken senaryosu da Yelda Eroğlu ile Yeşim Çıtak tarafından kaleme alınıyordu.

Geniş bir hayran kitlesi bulunan dizi, aynı zamanda yurt dışında da son dönemde en çok öne çıkan yapımlardan birisi olmuştu. Hayaller ve Hayatlar’ı çok seven izleyici dizi sona erecek diye çok korkuyordu ve korktukları başlarına geldi.