Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes merakta! Çukur’da kim ölecek?

Herkes merakta! Çukur’da kim ölecek?

tarafından zk zk
Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin 23. bölüm 2’nci tanıtımı yayınlandı ve heyecan arttı.

Tanıtımda İdris’in Celasun’a “Madem benim oğlum senin babanı öldürdü. Baban ben olayım, mirasçım ol!” sözleri şok etti.

Celasun, İdris’in teklifini kabul edecek mi? Aliço ise Hale’yi kimin öldürttüğünü ararken Baykal’ın izine ulaştı ve onu vurmaya gidiyor. Emrah her yerde Baykal’ı ararken, Yamaç onun neden kendilerine yardım ettiğini anlamaya çalışıyor. Çukur’un kadınlarını ise sürpriz bir isim kurtarıyor!

23. bölüm çok heyecanlı ve aksiyon dolu bir bölümle ekrana gelecek. Elvis’in elinden Koçovalı kadınlar kurtarılacak ama Çukur’dan bir cenaze çıkacak.

Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar savaşacak. İki taraf arasında silahların konuştuğu kıyasıya mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim kurtaracak. Yamaç ile Vartolu iş birliği yapmaya devam edecek mi?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

İşte 23. bölüm 2. tanıtımı: