Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Ömer’i merak ediyor! Murat Yıldırım ile Teşkilat dizisi bomba etkisi yapacak!

Herkes Ömer’i merak ediyor! Murat Yıldırım ile Teşkilat dizisi bomba etkisi yapacak!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisinin üçüncü sezonunda öyle büyük değişim yaşandı ki, birçok dizi hayranı 2 Ekim Pazar günü saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacak olan 49. yeni bölümde büyük şaşkınlık yaşayacak. Ankara’dan sonra İstanbul’da çekimlere devam eden dizinin ekibi, aksiyonu bol sahnelerle izleyicileri yine kendisine çekecek.

Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Ömer’in hikayesi de izleyiciyi derinden sarsacak… Ömer’in geçmişte Zehra ile neler yaşadığı konusu da izleyicileri çok merak ettiren bir başka detay oldu. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal ikilisi, Teşkilat dizisinin ikinci sezon ortalarından sonra yaşanan izleyici ilgisini yeniden artırmak için büyük bir mücadele içine girecek.

Diziyi yeniden çok etkili bir hale getirmek ve milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranına çekmek çok da kolay bir durum değil. Ancak Murat Yıldırım’a olan hayranlarının bağlılığı düşünüldüğü zaman dizinin çok iyi bir çıkış yapması bekleniyor.

TRT 1’in üçüncü sezonunda yenilenen kadrosu ve hikayesiyle yine ekrana damga vurmaya hazırlanan dizisi Teşkilat dizisinde, Ömer karakterinin hikayesinin detayları ortaya çıktı.

Herkes Ömer'i merak ediyor! Murat Yıldırım ile Teşkilat dizisi bomba etkisi yapacak! 7

İlk bölümünden bu yana reytinglerin zirvesinde yer alan, seyirciden büyük sevgi ve ilgi gören ‘Teşkilat’, üçüncü sezon tanıtımları ile yeni sezona dair beklentiyi adım adım yükseltti. Üçüncü sezonunda yenilenen hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündem yaratmaya hazırlanan ‘Teşkilat’ın kadrosuna katılan yıldız oyuncu Murat Yıldırım, canlandırdığı Ömer karakteriyle çok konuşulacak.

Üçüncü sezonda göreve İstanbul’da devam edecek ekip, yeni bir döneme adım atacak. Ekibe İstanbul’da azmi ve üstün yeteneğiyle Milli İstihbarat Teşkilatı’nın gözdesi olmuş Ömer katılacak.

Babasız büyüyerek genç yaşta ailesinin yükünü sırtlamış Ömer’in dünyası, kardeşi Oğuz Kağan’ın düşmanlar tarafından pusuya düşürülmesiyle yerle bir olmuştur ve intikam yemini eden Ömer, olayın sorumlularını ararken tahmin edemeyeceği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır…

Teşkilat’ın yeni sezon hikayesi ise şöyle: Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir.

Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar. Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu isimler bir araya geldi:

“Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak.”

‘Teşkilat’, 2 Ekim Cuma günü saat 20.00’de TRT 1’de…