Ana sayfa Sosyal Medya Herkes ona o başkasına hayran! Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, bakın hangi yerli dizinin müdavimi çıktı?

Herkes ona o başkasına hayran! Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, bakın hangi yerli dizinin müdavimi çıktı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, bu sezon 6. bölümüyle final yapacak. Dizinin ilk bölümünden beri Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, artık yapımın vazgeçilmez bir ismi olarak sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor.

Şevval Sam ile birlikte Yasak Elma’nın en sevilen iki karakteri olan Yıldız ve Ender’e hayat verirken, ayrıca dizideki diyalogları ile de sosyal medyada kahkaha attıran videolara konu oluyor. Oyuncu, her sahnesinin ayrıca izleyiciler tarafından beğenilmesi ile birlikte pek çok paylaşımla da sosyal medyada konuşuluyor.

Kendisi de sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Eda Ece, diziden kimi zaman tüyolar da verirken, yaptığı kimi paylaşımlarıyla da başka dizideki meslektaşlarına destek vermekte. Instagram sayfasından geçtiğimiz günlerde bir başka dizi ile ilgili mesajı ise dikkatlerden kaçmadı!

Eda Ece’nin, Perşembe akşamları ekran başına geçerek merakla Kanal D’nin Camdaki Kız dizisini izlediği yaptığı paylaşım ile anlaşıldı! Oyuncunun merakla takip ettiği dizi için “Camdaki Kız favorilerimden” sözleri dikkat çekiyor. Özellikle son yayınlanan 60. bölüm için ‘Harikaydı’ yorumunu yapan Eda Ece, 61. bölüm için de heyecanlı olduğunu anlatıyor.

Herkes ona o başkasına hayran! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, bakın hangi yerli dizinin müdavimi çıktı? 7

Dizinin yayınlandığı akşam izleyemese de ertesi sabah izlediğini belirten Eda Ece, sette çalışan herkese, oyunculara ve tüm ekibe “Elinize sağlık” mesajını göndermekte. Böylece herkesin kendisine hayran bir şekilde izlediği Eda Ece’nin de Camdaki Kız dizisini hayranlıkla izlediği öğrenilmiş oldu!