Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi için yeni bir karar daha alındı! İzleyici bu kez daha çok memnun!

Tuzak dizisi için yeni bir karar daha alındı! İzleyici bu kez daha çok memnun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, beklenen reytingleri alamayınca bazı iddialar gündeme gelmişti. Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldıkları dizinin final yapacağı söylentileri, izleyicisini üzmüştü.

Diziyle ilgili ilk haberler gündeme gelmeye başladığında Akın Akınözü hayranları büyük heyecan yaşarken, güçlü kalemi ile tanınan Eylem Canpolat’ın senaryosunu yazacağı da ayrıca diziye olan ilgiyi arttırmıştı. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryo grubunda Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu da yer alırken, hikayeyi izleyenler son derece ilginç buluyor.

Özellikle Akın Akınözü’nün hayranlarının büyük ilgi gösterdiği dizi için sosyal medyadaki heyecanlı paylaşımlar da diziye katkı sağlıyor. Fakat yine de reytingleriyle isteneni veremiyordu. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yayın saatinin de ilerleyen bir saate alınmasının ardından dizinin final yapacağı söylentileri ortaya çıktı.

Tuzak dizisi için yeni bir karar daha alındı! İzleyici bu kez daha çok memnun! 8

Usta oyuncu Talat Bulut ve başarılı oyunculardan Rıza Kocaoğlu’nun da yer aldığı Tuzak dizisinin final söylentilerine son noktayı Acun Ilıcalı, aşağıdaki paylaşımı ile son verdi! “Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz tv8’de yayınlanmaya devam edecektir” mesajı ile birlikte dizinin final yapmayacağı da netleşti!

Tuzak dizisi için gelen karar Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarının içine su serpti resmen! 18

Geçtiğimiz günlerde Bensu Soral da çekimlere devam ettiklerini belirterek “İnşallah sezon sonuna kadar sürecek” sözleriyle de dizinin en azından bu sezon sonuna kadar yayınlanmasının planlandığını ortaya koydu. Sosyal medyada, haftanın en çok konuşulan dizileri arasında Yalı Çapkını gibi reyting rekortmeni bir diziyi bile geçerek ilk sıraya oturmayı bekleyen Tuzak dizisi ile ilgili son bir karar daha alındı!

Tuzak dizisi için yeni bir karar daha alındı! İzleyici bu kez daha çok memnun! 9

Buna göre dizinin şansını biraz daha yükseltmek adına gün değişikliğine gidiliyor! Kanalın Sıfırıncı Gün isimli bir başka dizisinin Çarşamba akşamı yayınlanacağı konuşulurken, Tuzak’ın da Perşembe günlerine alındığı öğrenildi. Tuzak dizisi, 22 aralık’tan itibaren bundan sonra Perşembe günleri saat 20:00’de ekranda olacak.

Bu arada final söylentileri yalanlandıktan sonra bu hafta bir nebze de olsa reytingini yükselttiği görülen dizinin yeni rakipleri ise Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizileri…