Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisindeki öpücük, reytingleri patlattı!

Yalı Çapkını dizisindeki öpücük, reytingleri patlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 12. bölümünde Ferit’in dedesinden tokat yemesi ve Türkiye’yi terkedip gitmek istemesi, yeni bölümün heyecanla beklenmesine neden olmuştu. Dizinin yeni bölümünde Seyran’ın havalimanına giderek New York uçağına binmek üzere olan Ferit’i durdurup öpmesiyle izleyici ekrana kilitlendi adeta!

Uzun süredir dizide Ferit ve Seyran’ın artık bir aşk yaşamaya başlaması beklentisi oluşmuştu izleyenler tarafından. İkilinin aralarındaki didişmeler, tatlı atışmalar, birbirlerine olan ilgi ve sevginin yoğunlaşmasını da sağlayan süreçlerdi. Zorla evlendirilen ancak yavaş yavaş birbirlerine alışan ikilinin yakınlaşması da izleyenlerin merakla beklediği sahnelerdi.

Sonunda bu sahne gerçekleşti ve izleyici, günler öncesinden fragmanlarla birlikte havalimanında yaşanacak o sahne için heyecanlı bir bekleyişe geçtikten sonra istediğini aldı! Dizinin 13. bölümünün son sahnesinde Seyran, Pelin’in haber vermesi ile havalimanına gitti.

Yalı Çapkını dizisindeki öpücük, reytingleri patlattı! 7

Babasının ablası ile kendilerini kilitlediği odadan bir şekilde kaçmayı başaran Seyran, Yusuf’un kaçtıklarını zannerek onu havalimanına götürmesinin ardından arabadan inip koşarak Ferit’i buldu. Ferit, içini döküp gitmek istediğini söylerken Seyran bir anda onu öpmeye başladı! İşte bu öpücük, izleyicinin haftalardır beklediği yakınlaşmaydı! Heyecanla izlenen bu sahnelerle birlikte Yalı Çapkını dizisi, sezonun en yüksek reytingini aldı!

Bir süredir reytingleriyle zaten rekorlar kıran Yalı Çapkını dizisi, öpüşme sahnesiyle tavan yapan reytinglere ulaştı! 13. bölüm tüm kategorilerde 1. olurken, 16 Aralık Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Ayrıca Total kategorisinde 14’lü reytingler alarak, sezonun en yüksek oranına ulaştı!

İşte dizinin o heyecanlı sahnesi:

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer rol almakta.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu ise Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.