Ana sayfa Sosyal Medya Herkes tatilde, Pınar Deniz harıl harıl çalışıyor! İşte setten son pozu…

Herkes tatilde, Pınar Deniz harıl harıl çalışıyor! İşte setten son pozu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pınar Deniz, sezonda en çok konuşulan oyuncular arasında yer aldı. Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizisi Yargı’nın Ceylin’i olarak çok sevildi. Kardeşi ve babası öldürülen Avukat Ceylin, yaşadığı travmatik durumlara karşın bir avukat olarak ailesini korumaya, katilleri bulup hesap sormaya adadı kendini. Büyük sevdası Ilgaz Savcı ve arkadaşları ile mücadele verdi. Onun hikayesi, ekran başındaki izleyiciyi bir sezon boyunca alıp götürdü.

Şimdi dizi sezon arası verdi. Oyuncuların pek çoğu tatilde. Pınar Deniz’in partneri Kaan Urgancıoğlu da yaz aylarında bir başka projede çalışmak yerine dinlenmeyi tercih ediyor. Geçtiğimiz günlerde tatil rehaveti ile hayli rahat görünen oyuncunun saçı, sakalı uzamış hali de sosyal medyada dikkat çekmişti.

Herkes tatilde, Pınar Deniz harıl harıl çalışıyor! İşte setten son pozu... 10

Pınar Deniz ise hala setlerde! Oyuncu, bu yaz çalışma kararı aldı! Bir süre önce Disney Plus ile anlaşma yapan Pınar Deniz, platformun çekimlerine başlanılan 3. dizisi olma özelliğini taşıyan Avcı’nın setinde şu sıralar. Yazın sıcak günlerinde tatile olan özlemini zaman zaman dile getiriyor.

Herkes tatilden pozlarını paylaşırken, Pınar Deniz setten pozlarıyla dikkat çekmekte. Oyuncunun yaz bitmeden Avcı dizisinin çekimlerini bitirmesi gerekiyor. Bu nedenle de yoğun bir set programının izlendiği anlaşılmakta! Zira Pınar Deniz, Yargı dizisine dönecek!

Çekimlerine Ağustos ayının sonlarında başlanması bekleniyor Yargı’nın… Eylül sezonuna yetişmesi için Ağustos’un son haftasında çekimlerin de başlamış olması gerekiyor. Pınar Deniz’in bu süre zarfında kısa bir süreliğine de olsa tatil yapıp yapamayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz ama yoğun bir sezona girmeden önce dinlenme ihtimali de pek yok gibi!

Herkes tatilde, Pınar Deniz harıl harıl çalışıyor! İşte setten son pozu... 11

Bayramda bile çalıştığını yaptığı paylaşımla göstermişti oyuncu. Dur durak bilmeden çekilen Avcı dizisinde sona doğru ilerlendiği tahmin ediliyor. Pınar Deniz’in kariyerinde Vatanım Sensin dizisindeki çıkışının ardından Yargı dizisi özel bir yerde duruyor. Disney Plus’ta Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünü oynadığı Avcı dizisi de Pınar Deniz’in özellikle yurtdışında adını daha çok duyurmasını da sağlayacak bir platform olması nedeniyle önemli.

Herkes tatilde, Pınar Deniz harıl harıl çalışıyor! İşte setten son pozu... 12

Şu sıralar harıl harıl çalıştığı görülen oyuncunun yeni dizisiyle ilgili çok fazla bilgi yok. Çekimler gizlilik içinde sürdürülüyor. Pınar Deniz de setten paylaşımlarını genelde karavanından yapıyor. İşte son paylaşımlarından birisi de aşağıda yer almakta… Yaz günlerinde çalışmak zorunda kalsa da oyuncunun moralini yüksek tutmaya çalıştığı görülüyor..

Herkes tatilde, Pınar Deniz harıl harıl çalışıyor! İşte setten son pozu... 13