Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranları Gecenin Ucunda dizisini bekliyor ama biraz daha bekleyecek!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranları Gecenin Ucunda dizisini bekliyor ama biraz daha bekleyecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda iddialı ve dikkat çeken yapımlar arasında Gecenin Ucunda dizisi de yer alıyor. Bir süredir gündeme gelen ve oldukça iddialı bir yapım olarak konuşulan dizi ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Star TV’de yayınlanacağı öğrenildiğinden beri de özellikle Neslihan Atagül hayranları büyük bir merak içinde oyuncunun ekrana dönüşünü bekliyor!

Sefirin Kızı dizisinde oynarken rahatsızlanan ve diziyi bırakmak zorunda kalan Neslihan Atagül, o dönemde hayranlarını üzmüştü. Geçirgen bağırsak sendromu yaşayan oyuncu, iyi bir beslenme ve tedavi sonrasında düzeldi. Şimdi ekrana yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Gecenin Ucunda dizisi, ilk konuşulmaya başlandığında Neslihan Atagül ile anılıyordu. Başrol erkek oyuncunun kim olacağı ise büyük merak konusuydu. Dizinin TMC Film ile birlikte ortağı olan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu olunca merak da daha çok artmıştı.

İlerleyen süreçte Kadir Doğulu’nun yapım ortağı olduğu dizide aynı zamanda eşi Neslihan Atagül ile karşılıklı oynayacağı ortaya çıkınca, iki oyuncunun hayranları büyük sevinç yaşadı. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde partner olan ve bu dizide aşk yaşamaya başladıktan sonra da evlenen çift, yıllar sonra yeniden birlikte bir dizide başrolde yer almalarıyla gündeme oturdular.
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranları Gecenin Ucunda dizisini bekliyor ama biraz daha bekleyecek! 8

Peride Celal’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan dizinin Eylül sezonunda ekrana gelmesi bekleniyordu. Hazırlıklarının da bu nedenle Temmuz’da başlaması planlanıyordu. Fakat heyecan yaşayacağı yeni dizinin çekimlerinin Temmuz sonunda başlaması planlanıyordu. Fakat Temmuz ayında dizinin çekimlerinin başlamamış olması planların aksadığının da bir göstergesi oldu. Ağustos ayı için beklentiler ise sürüyor. Hal böyle olunca dizinin Eylül ayına yetişip yetişmeyeceği de merak konusu.

Normalde ilk bölümlerin çekimleri uzun sürdüğü bilinen bir durum. Dizi henüz oturmadığı için, sezonda bir haftalık sürede çekilen bölümler gibi ilk bölümler kısa sürede çekilemiyor. Üstelik yaşanabilecek aksilikler nedeniyle genelde bir kaç bölüm stoklu gidilmesi gerekiyor. Bu nedenle Ağustos ayının ikinci haftası çekimlerin başlama olasılığına karşın dizinin Eylül’ün ilk haftasına yetişmesi de biraz zor görünüyor. Biraz daha ileri bir tarihe atılacak gibi duruyor Gecenin Ucunda dizisinin başlaması…

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayranları Gecenin Ucunda dizisini bekliyor ama biraz daha bekleyecek! 9

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, aynı zamanda yapım ortağı oldukları Gecenin Ucunda dizisi için her zamankinden daha fazla özenli davranıyorlar. Titiz bir çalışmanın yürütüldüğü de tahmin ediliyor. Dizide Macide karakterinin kızıyla güzel bir hayatı yaşamak isterken, yaşadığı sıkıntılar ve aşka olan inancını kaybetmesinin ardından da Kazım ile karşılaşması ve aşkı yeniden tanımasının hikayesi anlatılıyor.

Dizinin diğer oyuncuları arasında Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Bertan Asslani, Levent Özdilek, Şencan Güleryüz, Gonca Aykut da yer alıyor…