Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Yasak Elma dizisi final yapacak diye biliyor ama oluşturulan hava tam tersini söylüyor!

Herkes Yasak Elma dizisi final yapacak diye biliyor ama oluşturulan hava tam tersini söylüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında altıncı sezonu ile yoluna devam ediyor. Medyapım imzasını taşıyan dizinin beşinci sezonda final yapması gündeme gelmiş ama izleyicilerin yoğun talebi ile birlikte dizinin devamına karar verilmişti.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Sevda Erginci gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Yasak Elma, eğlenceli ve entrikalarla dolu hikayesi ile milyonların sevgisini kazandı. Fox TV’nin en uzun süren dizi projesi olmasının yanı sıra, elde edilen güçlü reytingler kanalın en iyi yapımı olmasını da sağladı.

Fox TV dizileri öyle yatırımlar yapıyor ki, bütçeler adeta havada uçuşuyor. Ancak bu dizilerin hiçbirisi Yasak Elma’nın elde ettiği reytinglere ulaşamıyor. 2023 yılının Haziran ayına gelindiği zaman herkes Yasak Elma dizisinin final yapacağını biliyor. Hem sezon başında bu durum açıklandı hem de Eda Ece geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada final kararının net olduğunu ifade etti.

Yasak Elma dizisi finale gidiyor ama üst üste yeni oyuncular ekibe dahil oluyor. Bu durum da izleyicilerin kafasını fena halde karıştırdı. En son Nehir Erdoğan’ın dizinin hikayesine Julia Moran karakteri ile katılacağı ortaya çıktı. Erdoğan’ın da diziye katılması ile birlikte ünlüler arasına bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Herkes Yasak Elma dizisi final yapacak diye biliyor ama oluşturulan hava tam tersini söylüyor! 7

Ayrıca Yasak Elma’nın hikayesinde yaşanan büyük değişimler nedeniyle yeni karakterler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Pelin Orhuner dizide Selen karakteri ile yer alacak. Selen, Julia’nın asistanı olarak hikayeye dahil oluyor.

2023 yılının başlarında dizinin hikayesine katılacak yeni oyuncular daha olacak. Yani üst üste yeni karakterler hikayeye girecek ve heyecan bir kat daha artacak.

2023 yılında da başarılar kazanmaya devam etmesi beklenen Yasak Elma dizisindeki bu çalışmalar sanki hiç final olmayacakmış, dizi devam edecekmiş gibi bir hava yayıyor. Ancak dizi ekibinin sezon sonunda bitirmeye yönelik hazırlık yaptığı da gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.