Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ayrılığıyla ilgili bu iddia doğruysa ortalık karışır!..

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ayrılığıyla ilgili bu iddia doğruysa ortalık karışır!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncular Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın, başrolünde yer aldıkları Star TV dizisi Ada Masalı’nda başlayan aşkları ikilinin hayranları tarafından heyecanla karşılanmıştı.

Önceki yaz sezonunda ekranlara gelen Ada Masalı dizisi ekranlara veda ettikten sonra da çiftin aşkı bir süre devam etti. Ünlü çifti birbirine çok yakıştıran hayranları, sosyal medyada birlikte yaptıkları paylaşımları da merakla takip ediyorlardı.

Ancak Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinden geçtiğimiz ekim ayında kötü haber geldi. Instagram’da birbirlerini takipten çıkıp, beraber yer aldıkları fotoğrafları silmeleri haklarındaki ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi. Ayrılık nedeni ise merak konusu olmuştu.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ayrılığıyla ilgili bu iddia doğruysa ortalık karışır!.. 7

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ çiftin ayrılığıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Üstündağ, ekim ayında 1 yıllık ilişkilerini sessiz sedasız noktalayan oyuncu çift Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın neden ayrıldığına ilişkin şu ifadeleri kullandı; “Aldığım duyumlara göre çiftin ayrılık sebebini; Alp Navruz’un, sevgilisinin işine burnunu sokması şeklinde özetleyebilirim! Malum, Alp Navruz şu sıralar TRT’de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisiyle ekranlarda. Meğer dizi projesi ilk önce Ayça Ayşin Turan’a gelmiş.

Başrol karakteri ‘Zeynep’i canlandırması teklif edilen Turan, senaryoyu okuduktan sonra fikrini alması için sevgilisine okutmuş Senaryoyu çok beğenen Alp Navruz ise Turan’a bilgi vermeden, menajeriyle birlikte yapımcıyla görüşerek, dizinin erkek başrolünü canlandırmak ve sevgilisiyle yeniden ekranda partner olmak istediğini söylemiş.

Ancak bu durum Ayça Ayşin Turan’ın hiç hoşuna gitmeyince, kendisini tekrarlamak istemediğini söyleyerek yapımdan affını istemiş. Bu iddia, ikiliyi bir anda yeniden magazin gündeminin üst sıralarına taşıdı.