Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesi etkisi altına alan Kuş Uçuşu’nun yükselişi sürüyor!

Herkesi etkisi altına alan Kuş Uçuşu’nun yükselişi sürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu Netflix’te gösterime gireli 12 gün oldu. Gösterime girer girmez büyük ilgi gören dizi, Netflix’teki yükselişini sürdürüyor.

Senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, X ve Y kuşağının mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran’da Netflix’te gösterime girmişti. Dizi daha izleyiciyle buluşur buluşmaz büyük ilgi görmüştü. Kuş Uçuşu dizisinden güzel bir haber daha geldi.

Kuş Uçuşu, 6-12 Haziran haftasında 18.310.000 saat izlenerek Netflix’in İngilizce olmayan diziler listesinde ikinci oldu. Ay Yapım tarafından çekilen dizi, bu başarısıyla birçok iddialı yapımı geride bırakmış oldu. Kuş Uçuşu’nun birinciliğe yükselmesi tahmin ediliyor.

Herkesi etkisi altına alan Kuş Uçuşu’nun yükselişi sürüyor! 7

Dizi, kısa süre önce bir başka başarı haberiyle karşımıza çıkmıştı. Nejat İşler’in sesiyle katkıda bulunduğu Kuş Uçuşu, gösterime girmesinden sonraki bir kaç gün içinde Türkiye’de zirveye yerleşirken, dünya sıralamasında da 6. sırada yer almıştı. Ayrıca 40 ülkenin de ilk 10 sıralamasında da yer alarak büyük bir başarı kazanmıştı. Kuş Uçuşu, Fransa ve Almanya’da en çok izlenen üçüncü, İtalya’da da dördüncü sırada yer aldı.

Kuş Uçuşu dizisi özellikle Birce Akalay ve Miray Daner’in performanslarıyla dikkat çekiyor. Birce Akalay’ı deneyimli bir gazeteci olarak izleyeceğimiz dizide Miray Daner, Akalay’ın çalıştığı kanalda işe giren ve kendisini ispatlamaya çalışan Z kuşağı bir gazeteciyi oynuyor.

Kuş Uçuşu’nu bu kadar başarılı kılan hiç kuşkusuz tüm dünyanın ilgisini çekebilecek sıra dışı konusu. İçeriği itibariyle dünyanın her yerindeki izleyecinin rahatlıkla kendinden bir şey bulabileceği dizinin bu başarısının daha da artması bekleniyor.