Ana sayfa Sosyal Medya Herkesin bayıldığı kıyafetin sahibi ortaya çıktı! Hande Erçel’den Brezilyalı hayranına büyük jest!

Herkesin bayıldığı kıyafetin sahibi ortaya çıktı! Hande Erçel’den Brezilyalı hayranına büyük jest!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde oynadıktan sonra büyük bir hayran kitlesi edindi. Dizinin 80’den fazla ülkede yayınlanmış olması, Erçel ile dizinin diğer başrolü Kerem Bürsin’e dünyanın pek çok ülkesindeki kapıları açıyor birer birer. İki oyuncunun özellikle Latin ülkelerinde çok sayıda hayranı, sürekli olarak gündemde tutarak konuşulmasını sağlıyorlar.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra bir başka projede yer almadı ama Disney Plus ile yaptığı anlaşma sonucu marka elçisi olarak dijital platformun bir yapımında rol alacak. Henüz bu konuyla ilgili bir netlik yok. İsmi bir süre Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı El Turco dizisinin kadın başrolü olarak anıldı ancak daha sonra konu askıda kaldı.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte instagram’daki takipçi sayısını hızla yükseltti. Şu anda 28,8 milyon takipçiye sahip olan oyuncu, pek çok Hollywood yıldızının bile ulaşamadığı takipçi sayısına ulaşmış durumda. 29 milyona doğru ilerleyen sayı, her geçen gün artıyor.

Herkesin bayıldığı kıyafetin sahibi ortaya çıktı! Hande Erçel'den Brezilyalı hayranına büyük jest! 9

Erçel, hayranlarıyla şu sıralar sosyal medyadan buluşuyor. Her yaptığı ile ilgiyle takip edilen Hande Erçel, aynı zamanda giydiği, taktığı her şey, saçı ve makyajı ile de ayrıca hayranlarının markajında. Son günlerde üstüste yayınladığı keyifli geçin bir gününden kareler, sosyal medyada da dikkatleri çekti.

Herkesin bayıldığı kıyafetin sahibi ortaya çıktı! Hande Erçel'den Brezilyalı hayranına büyük jest! 10

Ablası Gamze Erçel ve yeğeni Mavi ile buluşan ve eğlenceli zamanlar geçiren Hande Erçel’in üzerindeki kıyafet ise ayrıca dikkatleri çekti. Daha sonra bu kıyafetini, kendisinden ilham alan Brezilyalı bir modacı hayranının tasarladığı ortaya çıktı. ‘ismy’ markasının sosyal medya hesaplarından da tasarımın kendisine ait olduğunu aktaran tasarımcının sayfasında “Ismy, Türk modasından ilham alan Brezilyalı bir moda markası” açıklaması yer alıyor.

Herkesin bayıldığı kıyafetin sahibi ortaya çıktı! Hande Erçel'den Brezilyalı hayranına büyük jest! 11

Bu kez Hande Erçel’den bizzat ilham alınarak yapılan tasarımı oyuncunun giymiş olması, hem Brezilyalı hayranları arasında hem de mütevaziliği ile beğeni toplayan oyuncunun hayranları tarafından beğeni ve övgüler ile karşılandı. Mavi bistüyeri ve beyaz mini eteği ile çok beğenilen Hande Erçel’in tarzına da uyan kıyafet, büyük beğeni aldı.