Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesin kaçtığı rolü Yeni Hayat dizisinde Nilperi Şahinkaya kabul etti!

Herkesin kaçtığı rolü Yeni Hayat dizisinde Nilperi Şahinkaya kabul etti!

tarafından ker_def

Nilperi Şahinkaya, başrollerini Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Tayanç Ayaydın’la paylaştığı ‘Yeni Hayat’ dizisi ile yeniden televizyon ekranına dönüş yapıyor. Ünlü oyuncu bir süredir Aynen Aynen isimli BluTV yapımıyla internet platformunda izleyicileriyle buluşmaktaydı.

Yeni dizisiyle ilgili olarak Milliyet Cadde’ye konuşan oyuncu, canlandırdığı Nevin karakterinin çok heyecan verici olduğunu söyledi. Serkan Çayoğlu ile karı -kocayı canlandıran Nilperi Şahinkaya’nın partneri ile çok iyi uyum yakaladığı ve enerjilerinin de tuttuğu ifade ediliyor.

Ünlü oyuncunun anne rolünden birçok oyuncunun kaçtığı düşüncesi dikkat çekti. Şahinkaya, “Anne olmak isterim, umarım zamanı gelince olur. Herkes anne rolünden kaçar, ben canlandırmak istedim. Özellikle Nevin rolü bir oyuncu için heyecan verici” diye konuştu.

Oyuncu, canlanndırdığı Nevin karakteri ve yeni dizisi hakkında şu detayları anlattı: “Eşimi canlandıran Adem, ordudan ayrılıp, ailesiyle beraber yeni bir hayat kurmaya karar veriyor. Koruma olarak bir işe başlıyor ve patronu Timur’un yanına taşınıyorlar. Başta bu hayatın ihtişamı onları büyülüyor. Özellikle canlandırdığım Nevin’i çok mutlu ediyor; artık hem eşi hep yanında, hem bol para kazanıyorlar hem de hayat şartları çok daha iyi. Fakat kısa bir süre içinde ortalık karışmaya başlıyor.

Herkesin kaçtığı rolü Yeni Hayat dizisinde Nilperi Şahinkaya kabul etti! 7

Eşi ve kızına son derece düşkün, neşeli, hayatını ailesi üzerine kurmuş bir kadın. Çok küçükken anne-babasını kaybetmiş, teyzesiyle büyümüş. Büyük bir sırrı var, bir tek teyzesi biliyor. Bu sırrı Adem’den ömür boyu saklamayı düşünüyor. Nevin, herkes gibi daha ihtişamlı bir hayat sürmek istiyor, bu yüzden Adem’e yeni iş teklifi geldiğinde büyük sevinç duyuyor, hatta Adem’i o ikna ediyor. Fakat yeni hayatları hayal ettiği gibi olmuyor.”